Projectontwikkeling te Gent

Business:

Onze klant (kantoor in Gent) behoort tot de Europese leiders in projectontwikkeling en is voornamelijk actief in vastgoedprojecten met als bestemming kantoren, residentieel, leasure en retail. De groep is in privé handen en financieel kerngezond en de globale pipeline van de groep bedraagt 300 000 m².
Onze klant is actief in België, Polen en enkele andere Europese markten als Nederland, Frankrijk, Rusland, Oekraïne.
Het technisch team breidt zich verder uit met een zeer uitdagende job : PROJECT MANAGEMENT IN VASTGOEDONTWIKKELING –
BOUWHEER VAN OMVANGRIJKE PROJECTEN | 15+ J ERVARING

Function and profile:

HET TECHNICAL TEAM SPEELT EEN SLEUTELROL

In het succesverhaal van deze onderneming is een sleutelrol voorzien voor het Technisch Team. De technische experts werken “in tandem” met de ontwikkelaars, en spelen een cruciale rol in de intelligente aanpak van elk project vanaf de allereerste fasen van de feasability en het ontwikkelingstraject tot de finale turn-key oplevering aan de eindgebruiker. Elke Project Manager is verantwoordelijk voor gemiddeld 2 projecten ter waarde van € 50+ Mio elk.

JOUW UITDAGING:

Je bent verantwoordelijk voor de coördinatie en opvolging van de werken op diverse prestigieuze projecten in Vlaanderen (as Antwerpen – Brussel). Je wordt zowel ingezet op projecten in opstart, uitvoeringsfase als nazorg. Je waakt hierbij over de kwaliteit, veiligheid en perfecte opvolging van de uitgevoerde werken en dit binnen de vooropgestelde timing en budgetten. Je krijgt de kans jezelf verder te ontwikkelen, te groeien in verantwoordelijkheid en rapporteert rechtstreeks aan de Technisch Directeur.

JOUW PROFIEL
• Je hebt een masterdiploma (burgerlijk of industrieel ingenieur).
• Je hebt 15 jaar of meer ervaring bij een belangrijke aannemer en/of ontwerpbureau (aan uitvoeringszijde) en/of een ontwikkelaar en was betrokken bij gelijkaardige omvangrijke en complexe bouwprojecten.
• Je hebt een proactieve houding, bent gedreven en stressbestendig, hebt goede onderhandelingscapaciteiten en bent een sterke organisator.
• Je bent sterk cijfermatig, werkt efficiënt, Je bent people minded en een teamplayer.
• Je bent Nederlandstalig met een goede kennis Frans en Engels.
• Je kan vlot werken met MS Office en andere relevante IT-tools in het werkgebied.

Offering:

• Een zeer afwisselende functie binnen een financieel sterke, succesvolle internationale onderneming;
• Een functie met veel zelfstandigheid en dat binnen een team van gedreven en enthousiaste collega’s;
• In ruil voor je inzet kan je rekenen op een aantrekkelijk verloningspakket op maat van jouw profiel en ervaring;

CONTACT:

Stuur zo snel als mogelijk jouw CV met motivatiebrief naar ej@addvalue.eu met vermelding van ‘SDC/EJ 2034 – PM’. Voor meer informatie, contacteer Erwin JACQUEMYNS op +32 475 61 21 39 (dagelijks 8u30-20u30). Wij gaan graag met jou aan tafel zitten om jouw ambities verder te bespreken.