WERELDHAVE te Vilvoorde

Onze klant Wereldhave Belgium is een professionele vastgoedinvesteerder en –verhuurder die gefocust is op investeringen en/of uitbreidingen in full service centers, retail parken en kantorenparken in België en Luxemburg. Vandaag omvat de 950 miljoen euro shopping center portfolio 5 full service centers, 3 retail parken en 2 kantorenparken in grote steden.
Wereldhave Belgium is een ambitieuze en wendbare organisatie met een structuur waarbinnen korte communicatielijnen en besluitvaardigheid centraal staan.
Om de groei van de organisatie mee te helpen realiseren is Wereldhave op zoek naar een “DEVELOPMENT MANAGER”.

TAKEN EN VERANTWOORDELIJKHEDEN:

o Je bent verantwoordelijk voor het strategisch identificeren van development opportuniteiten binnen de Wereldhave portfolio en je vertaalt die in concrete business cases.
o Je draagt zorg voor de integratie van duurzaamheidsvereisten in het design proces én belangrijke duurzaamheidsstandaarden in het development project.
o Je bent verantwoordelijk voor het dagelijks management van projecten met het oog op optimale kwaliteit, planning en budgettering.
o Als Projectleider ben je verantwoordelijk voor een goede samenwerking tussen de belangrijkste stakeholders zoals Leasing, Shopping Center Management, Finance, Legal, Technical Management,….
o Je draagt zorg voor goede contacten met de bestuursoverheden van steden en gemeenten waar Wereldhave projecten ontwikkelt.
o Je bent verantwoordelijk voor regelmatige rapportage over de status, progress en risicomanagement van de ontwikkelingsprojecten.
o Je werkt volgens de processen en standaarden gerelateerd aan de Business Integrity Policy en de Code of Ethics van Wereldhave.

PROFIEL:

o Technische opleiding: Bachelor of Master Bouwkunde, Architectuur, Engineering of gelijkwaardig door relevante ervaring (min. 10 jaar).
o Je hebt bij voorkeur minimum 5 jaar ervaring in de commercieel vastgoedindustrie.
o Je hebt ruime ervaring en up to date kennis van commerciële vastgoedprojecten, zowel in ontwikkeling als in realisatie.
o Resultaatgerichtheid, ondernemerschap , passie voor het werk en hoge integriteit zitten in je DNA.
o Je hebt aantoonbare organisatorische vaardigheden en uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheden.
o Je bent vlot drietalig (NL-FR-E).

AANBOD:

o Een gevarieerde en boeiende positie in een ambitieus groeibedrijf met een snelle beslissingstructuur en korte communicatielijnen.
o Je komt terecht in een omgeving waar CSR en duurzaamheid een belangrijke rol speelt.
o Een competitieve verloning met uitgebreide extralegale voordelen.

MEER INFORMATIE:

Voor meer informatie, contacteer Hans De Graef op 0475/861545 (8u30 – 20u30 / week-weekend). Of stuur uw CV met motivatiebrief t.a.v. hdg@addvalue.eu. Add Value behandelt elke reactie binnen de 48 u en discreet.