KOLMONT te Hasselt

Business:

Onze klant KOLMONT (www.kolmont.com) is projectontwikkelaar, -investeerder, en –verkoper van in eigen naam ontwikkelde vastgoedprojecten en is gegroeid uit een solide vastgoedfamilie, die haar sporen heeft verdiend op de markt van retail panden in de winkelstraten van de grootste shopping steden in België. Vandaag, 25 jaar later, is de groep uitgegroeid tot 37 medewerkers en geëvolueerd naar zowel verkavelingsprojecten in de rand als naar complexe binnenstedelijke ontwikkelingen in Vlaamse steden (Hasselt, Leuven, Gent,…).
De vastgoedactiviteiten van de groep zijn gediversifieerd qua:
• aard van de activiteiten :
o investering in terreinen en gebouwen;
o ontwikkeling van terreinen en gebouwen;
o portefeuillebeheer van het eigen vastgoedpatrimonium.
• ligging : de activiteiten zijn geëvolueerd van de Limburgse regio naar de Vlaamse steden en de ambitie van de groep bestaat erin om op korte termijn Vlaanderen en Brussel verder te ontwikkelen.
• type projecten : residentieel (verkavelingsprojecten, villa’s en villadorpen, appartement complexen en student housing), industrieel (KMO panden, bedrijfspanden), kantoren, retail in binnenstedelijke en buitenstedelijke toplocaties (Nieuwstraat Brussel, Meir Antwerpen, Veldstraat Gent, …).
• alleen of in partnership met andere investeerders, ontwikkelaars, stakeholders en aannemers.
Een paar kerncijfers:
• een 90-tal toekomstige ontwikkelingsdossiers
• goed voor 500.000m² ontwikkeling en 450 M eur omzet
De groep kent een familiale aandeelhouder (familie Tans) en wordt dagelijks geleid door Bart Tans (afgevaardigd bestuurder) en Tom Deckers (algemeen directeur). Om de expansie mee te bestendigen en om de groep verder te professionaliseren wensen zij Kolmont NV te versterken met een nieuwe functie van “Future Head of Development (Sr Developer)
Expansiegericht – People Manager  – Regio Vlaanderen / Brussel

Function and profile:

UITDAGINGEN
• Via een solide en succesvolle ervaring in RE ontwikkeling, ideaal opgedaan binnen een mix van diverse omgevingen (residentieel, kantoor, retail, mixed use, industrieel,…), neem je het voortouw om de Kolmont groep in haar expansieplannen te bestendigen, initieel gericht op de verdere ontwikkeling van Vlaanderen en Brussel, op langere termijn en in functie van de opportuniteiten gericht op het internationale vlak.
• Je doet hiervoor een beroep op jouw relevant en uitgebreid netwerk van actoren (lokale overheden, investeerders, ontwikkelaars, makelaars, notarissen, architecten- en studiebureau’s, …).
• Op termijn stuur je vanuit sterk inhoudelijke kennis en autoriteit een team aan van 4 ontwikkelaars (elk met een specialisatie binnen een bepaalde omgeving) en 2 acquisitiemanagers, en je zal dit team verder ontwikkelen en uitbreiden, vanaf het moment dat de expansie zich concretiseert.
• Je inspireert de andere Kolmont teams (technisch management, commercieel management) op alle vlakken van RE ontwikkeling (sourcing, acquisitie, haalbaarheid, concept, uitvoering, marketing, …).
PROFIEL
• Commercieel en expansiegericht – vakinhoudelijk geloofwaardig –charisma en potentieel tot ‘people management’.

Offering:

• Je rapporteert rechtstreeks aan Bart Tans en Tom Deckers.
• Je werkt vanuit de hoofdzetel in Hasselt, met mogelijkheid om in de toekomst vanuit andere Vlaamse steden te werken (via ontwikkeling van hubs).
• Je werkt in een no-nonsense omgeving met vlakke structuur en korte beslissings- en communicatielijnen.
• De kans om te werken in een stimulerende omgeving met focus op duurzame groei en rentabiliteit.

CONTACT:

Voor meer informatie, contacteer Erwin Jacquemyns op 0475 61 21 39 (alle werkdagen 8u30 -21u30 / weekend 10-17u).
Stuur uw CV met motivatiebrief t.a.v. Erwin Jacquemyns naar ej@addvalue.eu met vermelding van de referentie 2004 – Future Head of Development. Add Value behandelt elke reactie binnen de 48 u en discreet.