BEDRIJF:

BVI.be is ruim 25 jaar actief als bedrijvenparkontwikkelaar, waarbij zij aan hun klanten een complete en professionele dienstverlening aanbieden tijdens het tot stand komen van het nieuwe bedrijfsgebouw. Dat impliceert dat zij niet alleen de wensen van de klanten vertalen in hoogstaande kwaliteitsvolle gebouwen, maar dat zij ook gedurende het hele plannings- bouw- en voltooiingsprocesproces een professionele en betrouwbare partner voor hun klanten zijn, waarbij de focus ligt op het voor de klant zorgeloos afleveren van een kwalitatief maatwerkproduct. 25 jaar ervaring, expertise en professionaliteit vertalen zich een stevige groei van het aantal projecten. Op dit moment worden de meeste projecten in België gerealiseerd, maar de eerste prospecties en realisaties in het buitenland zijn ondertussen een feit. Niet enkel het aantal projecten neemt toe, maar ook de schaalgrootte en diversiteit van de projecten. Het dynamische en gepassioneerde team van BVI.be (15FTE) realiseert een mooie omzetgroei en heeft voldoende projecten in de pipeline om zich van haar toekomst te verzekeren. Om de groei van de huidige core business professioneel te ondersteunen en verder uit te bouwen, is er vandaag in het hoofdkantoor (Wommelgem) een opportuniteit voor een: Operations Manager Built To Suit Projecten.

TAKEN EN VERANTWOORDELIJKHEDEN:

 • Je bent verantwoordelijk voor de kwalitatieve voorbereiding, uitvoering tot en met de definitieve oplevering van de projecten op alle werven in binnen- en buitenland, rekening houdende met de scope van het project en de vooropgestelde timings, budgetten en kwaliteitsvereisten.
 • Voor een gediversifieerde portefeuille aan opdrachten (Build-to-suit oplossingen voor logistiek, kantoren, retail,…) stuur je het projectmanagement aan. Je doet hiertoe beroep op interne en externe projectmanagers.
 • In samenspraak met de Chief Development Officer stuur je de volumestudies aan en stel je projectaanpassingen voor om deze projecten rendabel te maken. Kortom, samen zorg je voor de technische screening van de projecten. Je zorgt voor finetuning van de projectramingen ter ondersteuning van het sales department.
 • Je bent verantwoordelijk voor het realiseren en opvolgen van de budgetten en stelt derhalve de technische budgetkost voor alle projecten op, via gestandaardiseerde budgetopvolgingstabellen. Je voelt je thuis in een omgeving waar steeds met facts en figures gewerkt wordt en kan deze hands-on aanleveren en updaten.
 • Je laat de aanbestedingsdossiers opstellen, zorgt voor een correcte prijsvergelijking tussen de aannemers en het gunnen en contracteren van de aannemers door de markt steeds te laten spelen.
 • Ook de controle op de aansturing van de werven is jouw verantwoordelijkheid; dit impliceert het sporadisch bijwonen van de werfbezoeken, werfvergaderingen, toezicht over de veiligheid… Kortom: de hele voorbereidings-, bouwfase tot de oplevering en nacalculatie is jouw domein. De projectmanagers ondersteunen de dagelijkse follow-up.
 • Je zorgt voor het standaardiseren van nieuwe concepten en best practices (inzake doorlooptijden, cost-analyse, …) met het oog op optimalisatie van het proces en de rendabiliteit.
 • Je zorgt voor focus op innovatie en het verbeteren van de producten en geeft de innovatie manager de nodige technische support en input voor het kostenaspect.
 • Je rapporteert aan de Managing Director over de voortgang van de diverse projecten. Je hebt intern één architect die aan jou rapporteert, maar coördineert uiteraard heel wat externe projectmedewerkers.

PROFIEL:

 • Je beschikt over relevante technische bouwervaring (min. 10 jaar), bij voorkeur in de markt van bedrijfs- logistiek of industrieel vastgoed. Je bent ingenieur bouwkunde of architect van opleiding of gelijkwaardig.
 • Je hebt sterke projectmanagement-skills, ervaring in budgetbeheer en kan negotiëren met de verschillende partijen.
 • Je hebt een sterke maturiteit en bent een geboren organisator en coördinator. Je kan je dynamisme en power ook op anderen overbrengen. Je kan een projectteam aansturen, motiveren en opvolgen, maar – indien nodig – ook conflicten oplossen.
 • Je kan werken in een hands-on cultuur eigen aan de vlakke structuur van het bedrijf, met korte en snelle beslissingslijnen. BVI.be wil immers bewust een slanke KMO blijven, die snel kan reageren op opportuniteiten en marktevoluties.
 • Je hebt geen schrik van deadlines, maar kan je engageren om zaken tijdig op te leveren en houdt je aan de afgesproken timings en deliverables. Commitment is geen hol woord voor jou.
 • Als lid van het managementteam ben je een echte teamplayer en waarbij een lange termijn-samenwerking tussen jou en het bedrijf de doelstelling is.
 • Je bent communicatief vaardig en spreekt vlot Nederlands, Frans en Engels.
 • Je bent alert en flexibel; kordaat en assertief.
 • Je bent bereid je schouders mee te steken onder de opstart van de buitenlandse projecten en de coaching van het team ter plaatse. Dat impliceert af en toe korte verplaatsingen naar het buitenland.
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs B.

AANBOD:

 • Je neemt een leidende rol op bij een referentie-bedrijvenparkontwikkelaar, die doorgedreven aandacht schenkt aan het afleveren van innovatieve projecten en kwalitatief maatwerk.
 • Je werkt binnen een financieel sterk en betrouwbaar bedrijf, met een gezonde pipeline aan projecten om de toekomst te verzekeren én een ambitieuze focus op groei.
 • Je geniet van een marktconforme verloning (inclusief bedrijfswagen, tools en extra-legale voordelen).

MEER INFORMATIE:

Stuur uw CV met motivatiebrief t.a.v. Els Temmerman naar et@addvalue.eu met vermelding van de referentie ET – 1850 – OMB.