Ghelamco te Knokke

Sterke group met double digit groeiritme

GHELAMCO GROUP behoort tot de Europese leiders in projectontwikkeling en is voornamelijk actief in vastgoedprojecten met als bestemming kantoren, residentieel, leasure en retail.

De groep is in privé handen en financieel kerngezond. Op 31/12/2019 bedroeg het balanstotaal nagenoeg € 2,2 Mld, met een eigen vermogen van € 875 Mio. De nettowinst over het laatste boekjaar bedroeg € 113 Mio, een verdrievoudiging t.o.v. het jaar voordien. De operationele winst verdubbelde in dezelfde periode. De globale pipeline van de groep bedraagt 300 000 m².

De activiteiten in België vertegenwoordigen ruwweg 40 % van deze cijfers. Verder is de groep actief in met name Polen en enkele andere Europese markten als Nederland, Frankrijk, Rusland, Oekraïne.

GHELAMCO kan bogen op een indrukwekkende track record van succesvolle realisaties. Die kwam tot stand dankzij het professioneel en enthousiast team onder leiding van het ervaren management.

De cultuur van de groep wordt gekenmerkt door een grote ambitie gekoppeld aan de kennis, ervaring en de financiële slagkracht om die ambities ook waar te maken. Het management zweert bij een sterke operationele betrokkenheid van het topmanagement en korte en directe beslissingslijnen.

TAKEN EN VERANTWOORDELIJKHEDEN:

Meer informatie kan u vinden op www.ghelamco.com en de “Investor Presentation June 2020” .
Het technisch team van GHELAMCO breidt zich verder uit met deze zeer uitdagende job :

PROJECT DIRECTOR ‘KNOKKE GOLF’ – ALGEMENE LEIDING | UITBOUWEN EN AANSTUREN VAN HET ORGANOGRAM

MEER INFORMATIE:

Stuur zo snel als mogelijk jouw CV met motivatiebrief naar ej@addvalue.eu met vermelding van ‘EJ 2207 – PD Knokke Golf’. Voor meer informatie, contacteer Erwin JACQUEMYNS op +32 475 61 21 39 (dagelijks 8u30-20u30). Wij gaan graag met jou aan tafel zitten om jouw ambities verder te bespreken.