3D Real Estate te Gent

BEDRIJF:

Onze klant 3D Real Estate (www.3d-realestate.be) is vastgoedontwikkelaar – investeerder en is sinds 2009 specialist in vastgoedherontwikkelingsprojecten waarbij waardevolle plekken in de stad een nieuwe toekomst krijgen. Zo biedt 3D Real Estate een antwoord op de maatschappelijke uitdaging om nieuw leven te blazen in leegstaande sites in de stad en om zuinig om te springen met de resterende groene ruimtes. De focus ligt op residentiële projecten, die echter vaak een gemengd karakter krijgen door er retail en kantoren te integreren. Het bedrijf doet altijd een beroep op zorgvuldig geselecteerde (private en publieke) bouwpartners en architecten.
3D Real Estate is momenteel vooral actief in Brussel en Vlaanderen, en concentreert zich op stedelijke locaties met een rijk – soms zelfs archeologisch – verleden die het met bekwame hand een nieuwe en bloeiende bestemming geeft. Gesteund door de financiële slagkracht van de hoofdaandeelhouder 3D Investors, gaat 3D Real Estate proactief op zoek naar vastgoedontwikkelingen en gaat het trots op zijn reputatie als solvabele partner.
In het kader van hun verdere groei is 3D Real Estate op zoek naar een “Project Manager”.

FUNCTIE EN PROFIEL :

TAKEN EN VERANTWOORDELIJKHEDEN

• Het doel van de functie is het aansturen van verschillende projecten van bij de conceptuele fase tot en met de uitvoeringsfase:
o Voorbereiden van de uitvoeringsfase, aanbesteding, vergelijking en bestelling,
o Planning, organisatie en opvolging van de projecten (afwerking, timing, …),
o Communicatie met alle betrokken partijen,
o Opleveren en afrekenen van de werken,
o Vertegenwoordigen van de bouwheer bij besprekingen met de (hoofd)aannemers.
• Het resultaatgericht aansturen van de verschillende intervenanten zoals studiebureaus, architecten en aannemers.
• Het organiseren van alle technisch-administratieve taken eigen aan een vastgoedproject (rapportering, contracten, vergunningen, conformiteitsattesten, veiligheidscoördinatie, verzekering, certificering…).
• Het optimaliseren van elk project zowel op bouwtechnisch als financieel vlak.
• Het bewaken van de uitvoeringsmethoden en het kwaliteitsniveau op de werf.

Een succesvolle Project Manager is zeer hands-on om in een compacte, wendbare en daadkrachtige structuur te werken, met korte beslissingslijnen. Sectorervaring is een must.

PROFIEL

• Je beschikt over een hoger diploma in een bouwkundige richting;
• Je hebt relevante ervaring in residentieel vastgoed;
• Je bent dynamisch, ondernemend en resultaatgericht;
• Je bent communicatief en streeft naar tevreden klanten.

OFFER :

• Een functie met groeipotentieel in een ambitieuze organisatie, die deel uitmaakt van een solvabel en familiaal Belgisch investeringsbedrijf;
• Een job met impact, die een groeiende organisatie mee kan uittekenen en vorm kan geven;
• Aantrekkelijk salarispakket, aangevuld met extralegale voordelen en bedrijfswagen;
• Een job die kan genieten van het ondernemerschap van 3D Real Estate én van de investeringskracht van 3D Participaties.

CONTACT:

Stuur uw CV met motivatiebrief t.a.v. Tom Vander Eeckt naar tve@addvalue.eu met vermelding van de referentie TVE – 2040 – Project Manager. Add Value behandelt elke reactie binnen de 48u en discreet.

Voor meer informatie, contacteer op gelijk welk moment Tom Vander Eeckt op +32 478 54 74 08 (week / weekend).