Contacteer ERWIN JACQUEMYNS

Onze cliënt Mourik (www.mourik.com), is een onafhankelijk -van oorsprong Nederlands (°1920)- familiebedrijf, actief in infrastructuurwerken, civiele- en utiliteitsbouw en industriële diensten. Vandaag is Mourik wereldwijd werkzaam met meer dan 2000 werknemers en een globale omzet van 470 mio€.
In België (sinds 40 jaar in Antwerpen-Merksem, kantoor nabij Kinepolis, 280 medewerkers, 70 mio€ omzet) focust Mourik als klasse 8 aannemer multidisciplinair op civiele werken en industrie/utiliteitsbouw, op industriële reiniging, op milieutechniek, op sloopwerken en asbestverwijdering, op betonbescherming en op gebouwentechnieken (via Mourik Technics te Hasselt). Een groot deel van haar cliënteel bevindt zich in de petrochemische sector en de Antwerpse haven.

Mourik combineert als toekomstgericht bedrijf een gezond rendement, continuïteit, veilig werken én maatschappelijk verantwoord ondernemen. Duurzaamheid is één van de sleutelwoorden en Mourik streeft ernaar om in 2035 volledig circulair te werken, wat inhoudt dat alle afvalstromen weer nuttig worden ingezet.
Milieutechniek is voor veel bouwprojecten cruciaal én een kritische factor, maar lang niet alle aannemers hebben er ervaring mee. Omgekeerd geldt hetzelfde: de meeste milieubedrijven zijn geen aannemers. Bij Mourik worden beide aangeboden.
Dikwijls moet er op terreinen die gesaneerd worden nog oude infrastructuur worden verwijderd. Het verwijderen van achtergelaten afvalstoffen, asbestverwijdering en het reinigen en slopen van nog aanwezige infrastructuur zijn dan ook cruciale diensten die Mourik aanbiedt.
Omwille van de groei van de klantenportefeuille breidt het team uit en wenst Mourik tot aanwerving over te gaan van een PROJECT MANAGER ‘DEMOLITION WORKS’ FOR INFRA & INDUSTRIAL CLIENTS (MERKSEM OFFICE).

TAKEN EN VERANTWOORDELIJKHEDEN:

• Als Project Manager schakel je met de afdelingen ‘asbestverwijdering’ en ‘milieutechniek’. Je bent van A tot Z eindverantwoordelijk voor de sloopprojecten, samen met je team van collega’s (projectleider, werfleiders, calculator).
• Je onderhoudt relaties met de bestaande klanten en houdt de vinger aan de pols om betrokken te worden
in nieuwe projecten.
• Je volgt de markt en de concurrentie ontwikkeling en doet voorstellen aan de directie om hierop in te spelen.

PROFIEL:

• Je hebt affiniteit met infrastructuurwerken en beschikt dus over een bachelor of master in een
(bouw)technische richting. Je hebt kennis van én ervaring in projectmanagement in de bouw of infra.
• Je bent field-gericht, met ervaring op de werf.
• Je bent sterk klantgericht, die kan werken in een ‘customer intimicy’ bedrijfscultuur, met een bewezen commerciële visie en ingesteldheid.
• Je hebt people management skills.
• Je beschikt over een groot veiligheidsbesef (dus vertrouwd met ISO- en VCA procedures).
• Goede kennis van beide landstalen en het Engels.

AANBOD:

• Je komt terecht in een sterk groeiend bedrijf, met nadruk op ondernemen, innovatie en duurzaamheid (klimaatneutraal in 2035).
• Je krijgt een uitdagende en autonome binnen- én buitenfunctie, met doorgroeimogelijkheden.
• Je krijgt een ruime keuze aan praktische opleidingen.
• Een aantrekkelijk salaris en extralegale voordele (inclusief elektrische bedrijfswagen).

MEER INFORMATIE:

Stuur uw CV met motivatiebrief naar ej@addvalue.eu met vermelding van ‘EJ –Manager Demolition”. Voor meer informatie, contacteer Erwin JACQUEMYNS op +32 475 61 21 39 (dagelijks 8u30-21u) of ej@addvalue.eu.

Contacteer Erwin Jacquemyns