CONCEPT-A te Wilrijk

Concept-A (www.cabv.be), gelegen te Wilrijk, is een jong en dynamisch bedrijf met passie voor Hout en Bouw. Gespecialiseerd in alle vormen van schrijnwerk, algemene aannemingen en renovatiewerken willen zij voor hun klanten meer zijn dan enkel uitvoerder. Ze denken mee over uitvoeringsmethodes met het ganse bouwteam en dit met respect voor ieders rol.

Om hun groei te ondersteunen, is Concept-A momenteel op zoek naar een jonge en dynamische  “PROJECTLEIDER”.

TAKEN EN VERANTWOORDELIJKHEDEN:

FUNCTIE

Als projectleider leid je bij Concept-A meerdere projecten (totaalprojecten, binnenschrijnwerken, …) vanaf contractdatum tot en met de nazorg. De hoeveelheid projecten waarvoor je verantwoordelijk bent hangt af van de complexiteit.

Je staat in voor de voorbereiding, de aankoop, de coördinatie en de opvolging van het ganse project. De projectvoorbereider staat je hierin bij.

Regelmatige werfbezoeken, het volgen van de werfvergaderingen, het overleg met andere partijen, … behoort mee tot je takenpakket.

Tijdens de uitvoering hou je budget, tijdsduur en kwaliteit nauwkeurig in het oog.

PROFIEL:

– Je genoot een hogere opleiding (Bachelor/Master) richting Bouw/Hout of bent gelijkwaardig door ervaring.
– Je beschikt over relevante werkervaring een bouwkundige projectmatige rol.
– Je bent gepassioneerd door hout en bouw en haalt voldoening uit de tevredenheid van je klanten.
– Je hebt uitstekende communicatieve en commerciële vaardigheden, en bent van nature een daadkrachtig, oplossings- en resultaatgericht persoon.
– Je bent een gedreven persoon die houdt van samenwerken maar ook met de nodige zelfstandigheid projecten tot een goed einde kan brengen.

AANBOD:

Een verantwoordelijke en uitdagende positie binnen een klein en gezellig team. Werkplezier is bij Concept-A een topprioriteit!
Je krijgt de kans om leuke en uitdagende totaalprojecten en/of binnenschrijnwerken uit te voeren van A tot Z en bent betrokken bij dagelijkse werking van de firma.
Uiteraard wordt er een marktconforme verloning geboden met de bijhorende extra-legale voordelen

MEER INFORMATIE:

Stuur uw CV met motivatiebrief naar svd@addvalue.eu met vermelding van de referentie
SVD- 2046 – Projectleider.

Voor meer informatie, contacteer dhr. Stefan Van Dijck op +32 (0)496 05 89 56.