3D Real Estate te Gent

Business:

Onze klant 3D Real Estate (www.3d-realestate.be) is vastgoedontwikkelaar – investeerder en is sinds 2009 specialist in vastgoedherontwikkelingsprojecten waarbij waardevolle plekken in de stad een nieuwe toekomst krijgen. Zo biedt 3D Real Estate een antwoord op de maatschappelijke uitdaging om nieuw leven te blazen in leegstaande sites in de stad en om zuinig om te springen met de resterende groene ruimtes. De focus ligt op residentiële projecten, die echter vaak een gemengd karakter krijgen door er retail en kantoren te integreren.

3D Real Estate is momenteel vooral actief in Brussel en Vlaanderen, en concentreert zich op stedelijke locaties met een rijk verleden die het met bekwame hand een nieuwe en bloeiende bestemming geeft. Gesteund door de financiële slagkracht van de hoofdaandeelhouder 3D Investors, gaat 3D Real Estate proactief op zoek naar vastgoedontwikkelingen en gaat het trots op zijn reputatie als solvabele partner.

In het kader van hun verdere groei is 3D Real Estate op zoek naar een : Projectmanager Residentiële Bouw – nazorg en klantenbegeleiding.

Function and profile:

TAKEN EN VERANTWOORDELIJKHEDEN

• Het doel van de functie is het aansturen van verschillende residentiële projecten tijdens de opleveringsfase en zelfs nadat deze projecten zijn verkocht:
o planning, organisatie en opvolging van de afwerking op basis van de individuele klantenbehoeften,
o het afronden en afwerken van programma’s (zowel kleine als grote), ook op die momenten dat de hoofdaannemer niet meer aanwezig is op het project,
o communicatie met alle betrokken partijen, dus met de klanten en de diverse aannemers, teneinde de finale werken uit te laten voeren,
o finaal opleveren en afrekenen van de werken, in overleg met de projectleiders.
• Het mee optimaliseren van elk project zowel op bouwtechnisch als financieel vlak.
• Het mee bewaken van de uitvoering en het kwaliteitsniveau op de werf.
Een succesvolle Projectmanager is zeer hands-on om in een compacte, wendbare en daadkrachtige structuur te werken, met korte beslissingslijnen. Sectorervaring is een must.

PROFIEL

• Je beschikt over een hoger diploma in een bouwkundige richting;
• Je hebt relevante ervaring in de bouw van residentieel vastgoed;
• Je vindt je drive in het afronden en afwerken van dossiers;
• Je hebt oog voor detail;
• Je bent voldoende matuur en ondernemend om de afwerking gedaan te krijgen;
• Je bent communicatief en streeft naar tevreden klanten.

Offering:

• Een functie met groeipotentieel in een ambitieuze organisatie, die deel uitmaakt van een solvabel en familiaal Belgisch investeringsbedrijf;
• Een job met impact, die een groeiende organisatie mee kan uittekenen en vorm kan geven;
• Aantrekkelijk salarispakket, aangevuld met extralegale voordelen en bedrijfswagen;
• Een job die kan genieten van het ondernemerschap van 3D Real Estate én van de investeringskracht van 3D Participaties.

CONTACT:

Stuur uw CV met motivatiebrief t.a.v. Erwin Jacquemyns naar ej@addvalue.eu met vermelding van de referentie EJ – 2041 – Projectmanager Nazorg. Add Value behandelt elke reactie binnen de 48u en discreet.

Voor meer informatie, contacteer op gelijk welk moment Erwin Jacquemyns op +32 475 61 21 39 (week / weekend).