Verantwoordelijk voor Sales – Marketing – Communicatie

Onze klant is ruim 25 jaar actief als projectontwikkelaar in de industriebouw over het ganse land, waarbij zij aan hun klanten een complete en professionele dienstverlening aanbieden tijdens het tot stand komen van het nieuwe bedrijfsgebouw. Dat impliceert dat zij niet alleen de wensen van de klanten vertalen in hoogstaande kwaliteitsvolle gebouwen, maar dat zij ook gedurende het hele plannings- bouw- en voltooiingsprocesproces een professionele en betrouwbare partner voor hun klanten zijn, waarbij de focus ligt op het voor de klant zorgeloos afleveren van een kwalitatief maatwerkproduct. 25 jaar ervaring, expertise en professionaliteit vertalen zich een mooie groei van het aantal projecten. Op dit moment worden de meeste projecten in België gerealiseerd, maar de eerste prospecties en realisaties in het buitenland zijn ondertussen een feit. Niet enkel het aantal projecten neemt toe, maar ook de schaalgrootte van de projecten. Het dynamische en gepassioneerde team (15FTE) realiseert een mooie omzetgroei en heeft voldoende projecten in de pipeline om zich van haar toekomst te verzekeren. Om de groei van de huidige core business professioneel te ondersteunen en verder uit te bouwen, is er vandaag in het hoofdkantoor (regio Antwerpen) een opportuniteit voor een:

TAKEN EN VERANTWOORDELIJKHEDEN:

 • Je maakt deel uit van het managementteam waardoor je vanaf de ontwikkelingsfase betrokken wordt in de vastgoedprojecten. Je zet de strategieën op voor commercialisering, marketing en communicatie en zorgt ervoor dat deze ook uitgevoerd worden en de nodige resultaten opleveren.
 • Je bent verantwoordelijk voor verkoopsactieplannen en de realisatie van de salestargets voor alle projecten. Je stuurt het salesteam en de externe makelaars aan en slaagt erin deze mensen te coachen, zodat zij zichzelf overstijgen, steeds met de wensen van de klant als uitgangspunt. Uiteraard stuur je bij waar en wanneer dit nodig blijkt.
 • Het ‘vermarkten’ en commercialiseren van de vastgoedprojecten is een tweede hoofdverantwoordelijkheid. Innovatieve en scherpzinnige marketingcampagnes, in lijn van de hoge kwaliteitsstandaarden van de afgeleverde producten, ondersteunen de verkoop.
 • Analyses van de markt en de concurrentie, marktpositionering en marktstrategie behoren eveneens tot jouw takenpakket. In overeenstemming met de markt bepaal jij de projectdefinitie. Je legt de brug tussen het marketingbeleid en de salesstrategie, zodat de juiste klanten op de juiste manier worden benaderd en een win-win relatie voor klant en bedrijf wordt gerealiseerd.
 • Je bent verantwoordelijk voor de contracten en de communicatie met de externe makelaars, evenals voor hun aansturing.
 • Tot slot zorg je er ook voor dat de projecten voldoende extern worden uitgedragen en de nodige weerklank krijgen, die zij verdienen. Persbeleid en externe communicatie zijn dan ook jouw verantwoordelijkheid.
 • Je rapporteert aan de Managing Director over de voortgang van de uitgezette strategie op de diverse domeinen (marketing – sales – communicatie) en de resultaten daarvan.

PROFIEL:

 • Je beschikt over relevante ervaring in de markt van bedrijfs- logistiek of light industrial vastgoed; je kent de actoren en de regelgeving hieromtrent. Dat impliceert dat je kan steunen op min. 5 jaar saleservaring of ervaring op vlak van business development in deze sector. Een academische background (in bv. de richting economie, handelsingenieur, rechten, marketing en communicatie) is wenselijk; leidinggevende ervaring is een pluspunt.
 • Uiteraard ben je ervaren in het uitwerken, uitvoeren, evalueren en bijsturen van marketing- en salesprocessen. Een dynamische en creatieve persoonlijkheid is daarbij essentieel.
 • Je hebt voldoende ‘vuur’ in je en door je drive ben je een zelfstarter, waarbij je scherpe en innovatieve ideeën ontwikkelt en de overige leden van het managementteam en het team kan uitdagen. Je bent een ondernemende en gepassioneerde organisator.
 • Je kan werken in een hands-on cultuur eigen aan de vlakke structuur van onze klant, met korte en snelle beslissingslijnen. Onze klant wil immers bewust een slanke KMO blijven, die snel kan reageren op opportuniteiten en marktevoluties.
 • Als lid van het managementteam ben je een echte teamplayer, die op een integere en faire manier resultaten nastreeft en waarbij een lange termijn-samenwerking tussen jou en het bedrijf de doelstelling is.
 • Je bent communicatief vaardig en kan het bedrijf vertegenwoordigen op externe events. Een 9-to-5 mentaliteit is dus niet aan de orde.
 • Je spreekt vlot Nederlands, Frans en Engels.
 • Je bent bereid je schouders mee te steken onder de opstart van de buitenlandse projecten en de coaching van het team ter plaatse. Dat impliceert af en toe korte verplaatsingen naar het buitenland.
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs B.

AANBOD:

 • Je neemt een leidende rol op bij een referentie-vastgoedontwikkelaar, die doorgedreven aandacht schenkt aan het afleveren van kwalitatief maatwerk.
 • Je werkt binnen een financieel sterk en betrouwbaar bedrijf, met een gezonde pipeline aan projecten om de toekomst te verzekeren én een ambitieuze focus op groei.
 • Je geniet van een marktconforme verloning (inclusief bedrijfswagen, tools en extra-legale voordelen).

MEER INFORMATIE:

Stuur uw CV met motivatiebrief t.a.v. Els Temmerman naar et@addvalue.eu met vermelding van de referentie ET – 1842 – SALES MANAGER.

Add Value behandelt elke reactie binnen de 48 u en discreet. Voor meer informatie, contacteer Els Temmerman op 0474 64 35 10.