PROJECTONTWIKKELING VASTGOED in BELGIE

Business:

STERKE GROUP MET DOUBLE DIGIT GROEIRITME
Onze Cliënt behoort tot de Europese leiders in projectontwikkeling en is voornamelijk actief in vastgoedprojecten met als bestemming kantoren, residentieel, leasure en retail.
De groep is in privé handen, en is met een eigen vermogen van € 900 Mio financieel kerngezond. De jaarresultaten over de laatste jaren stijgen met dubbele cijfers. De globale pipeline van de groep bedraagt ruim 300 000 m².
De groep is internationaal actief; de activiteiten in België vertegenwoordigen ruwweg 40 %
Onze Cliënt kan bogen op een indrukwekkende track record van succesvolle realisaties. De cultuur van de groep wordt gekenmerkt door een grote ambitie gekoppeld aan de kennis, ervaring en de financiële slagkracht om die ambities ook waar te maken. Het management zweert bij een sterke operationele betrokkenheid van het topmanagement en korte en directe beslissingslijnen.
Het team van onze Cliënt breidt zich verder uit met een zeer uitdagende job :
SENIOR BUSINESS DEVELOPMENT MANAGER – VASTGOEDONTWIKKELING – LARGE REAL ESTATE TRANSACTIONS | 15+ J ERVARING

Function and profile:

In het succesverhaal van onze cliënt staat teamwork centraal. De Senior Business Development Manager is elke dag in contact met externe partijen (eigenaars, tussenpersonen en adviseurs, overheden, andere vastgoedspelers, investeerders en banken), … en permanent op de hoogte van de noden en opportuniteiten bij die spelers en matcht dit potentieel met de strategie en doelstellingen.
De Senior Business Development Manager is betrokken in de hele ontwikkelingscyclus maar legt met name mee de basis door een sterke focus op een succesvolle acquisitie. Hij/zij wordt daarbij ondersteund door interne en externe experten (technisch, juridisch en fiscaal, financieel).
De Senior Business Development Manager rapporteert rechtstreeks aan het Management.
JOUW PROFIEL
OPLEIDING EN ERVARING
 Je hebt een masterdiploma (Ingenieur, Handelsingenieur, Economie); elke bijkomende opleiding (MBA, MRE, …) is een extra-troef.
 Je hebt minstens 15 jaar succesvolle ervaring bij een vastgoedontwikkelaar, investeerder, broker, big4 of andere tussenpersoon en was betrokken bij gelijkaardige omvangrijke en complexe vastgoedtransacties in relevante sectoren.
 Je hebt succesvolle exposure aan alle fasen van de hele ontwikkelingscyclus: sourcing, conceptualisatie, feasability-studie, aankoopnegotiatie, joint ventures, vergunningentraject, realisatie en commercialisatie.
 Je hebt een parate gebruikerskennis in domeinen als het juridische, fiscaal, financiële structuren, ..
PERSOONLIJKE EIGENSCHAPPEN EN COMPETENTIES
 Je hebt een passie voor en een grondige kennis van de vastgoedmarkt, de trends qua technische mogelijkheden en marktbehoeften, de actoren, het wetgevend kader etc.
 Je hebt een uitgebreid relevant netwerk en een onberispelijke reputatie in de wereld van eigenaren, tussenpersonen en dienstverleners, locale overheden, andere vastgoedspelers.
 Je bent een dealmaker; met de gedrevenheid van een echte ondernemer koppel je aan je visie en kennis en zo maak je van opportuniteiten succesvolle deals.
 Je hebt bewezen dat je resultaten kan boeken in een omgeving waar de bronnen van complexiteit divers zijn : technische aspecten, regulatoir kader, financiering, complexe stakeholder-relaties, marktevoluties.
2
 Je bent een zeer goed onderhandelaar en een sterke organisator.
 Je bent sterk cijfermatig, werkt grondig en efficiënt,
 Je bent people minded en een teamplayer.
 Je bent integer, transparant en loyaal.
 Je bent Nederlandstalig met een goede kennis Frans en Engels.
 Je kan vlot werken met MS Office en andere relevante IT-tools in het werkgebied.

Offering:

  • Een sleutelfunctie binnen een financieel sterke, succesvolle internationale onderneming;
  • Een functie met veel zelfstandigheid en dat binnen een team van gedreven en enthousiaste collega’s;
  • In ruil voor je inzet kan je rekenen op een aantrekkelijk verloningspakket op maat van jouw profiel en ervaring;

CONTACT:

Stuur zo snel als mogelijk jouw CV met motivatiebrief naar sdc@addvalue.eu met vermelding van ‘SDC/EJ 2034 – Senior BDM Vastgoedontwikkeling’. Voor meer informatie, contacteer Stefaan DE CLERCQ op +32 495 165 025 (dagelijks 8-20 u). Wij gaan graag met jou aan tafel zitten om jouw ambities verder te bespreken.