(Preventie adviseur niveau 1)

Antea Group te Antwerpen

Als leidend advies- en ingenieursbureau is Antea Group gedreven door de complexe maatschappelijk vraagstukken van vandaag en morgen. Antea Group Belgium draait op het enthousiasme van 270 collega’s die werken vanuit kantoren in Antwerpen, Gent, Hasselt, Leuven en Namen – en van thuis uit.

Onze leefomgeving is dynamisch en uitdagend. Dat resulteert in boeiende, vaak complexe vraagstukken. Als studie- en adviesbureau biedt Antea Group klanten deskundigheid en pragmatiek. Met onderzoek, pionierswerk en nieuwe technieken gidsen wij klanten in een steeds veranderende omgeving. Deel jij onze missie en wil je de wereld van morgen mee vorm geven?

Teamwork is de rode draad: geen grenzen, geen hokjes, wel samen streven naar die betere toekomst. Geef jij de wereld van morgen mee vorm?

PROJECT MANAGER VEILIGHEID
(Preventie adviseur niveau 1)

TAKEN EN VERANTWOORDELIJKHEDEN:

Binnen het expertisedomein van Veiligheid werk je samen in een team van ingenieurs aan (totaal)projecten voor openbare besturen en private opdrachtgevers.
Jouw belangrijkste actieterreinen zijn:

Business Development
– Je gaat proactief op zoek naar commerciële opportuniteiten. Tegelijk volg je ook de actuele klantvragen op.
– Je beheert een klantennetwerk en bouwt deze relaties verder uit.
– Je werkt constructief en proactief mee aan complexe offerteopmaak, evt. over de grenzen van de unit heen.
– Je gaat in op opportuniteiten en legt opdrachten en opdrachteisen vast, je legt samen met de opdrachtgever contractuele randvoorwaarden vast.

Coaching en begeleiding
– Je bent klankbord voor de projectleider : planning en inzet van de projectmedewerkers, bespreken van financiële en inhoudelijke voortgang en eventuele knelpunten of mogelijke risico’s bij de projectuitvoering.
– Je coacht de projectleider en -medewerkers bij de uitvoering van hun projecten.
– Je behoudt overzicht en brengt zo nodig en op constructieve wijze verbetervoorstellen aan voor de projectwerking.

Project- en klantbeheer
– Je rapporteert maandelijks over de projectstatus, de omzet en marge van je projectportefeuille aan het management.
– Je optimaliseert de projectwerking door oplossingsruimte te benutten over de diverse projecten in de portefeuille heen
– Je opereert voor de klant als eindverantwoordelijke voor de voortgang en kwaliteit van het werk en bent zijn finaal aanspreekpunt voor inhoudelijke, projectmatige en financiële zorgen.
– Je staat in voor de effectieve en kwaliteitsvolle oplevering van het project.

Marketing & Innovatie
– Je volgt de marktontwikkelingen in jouw sector en past de productstrategie waar nodig aan op deze ontwikkelingen
– Je identificeert innovatienoden en -opportuniteiten. Je onderneemt en stimuleert de nodige acties.
– Je beheert de integrale Salesfunnel samen met de Lead Sales en initieert in dit kader ook externe opportuniteiten (ism het team Marketing).

PROFIEL:

• Je bent een ervaren professional (ingenieur, ….), bent preventieadviseur Niveau 1 en hebt relevante en aantoonbare ervaring in adviesverlening.
• Je bent een entrepreneur, hebt commerciële feeling en houdt van uitdagingen en een stevig vraagstuk.
• Organisatie, structuur, gezond boerenverstand en pragmatiek, goede opvolging, technisch inzicht, oog voor winstgevendheid en people management zijn de troeven waarmee je resultaten haalt.
• Dankzij je stressbestendigheid en oplossingsgerichtheid laat jij je niet uit je evenwicht brengen.
• Je hebt een neus voor wat beweegt in de markt en kan overtuigen.
• Je bent een no-nonsense persoon, rechttoe-rechtaan.

AANBOD:

• Je werkt mee aan toonaangevende, innovatieve projecten en krijgt de kans om een sleutelrol op te nemen in de verdere ontwikkeling van de Business Unit.
• Je proeft van heel wat domeinen en drukt van bij de start je stempel op uitdagende projecten.
• Je komt terecht in een flexibele, menselijke omgeving. Je gaat gepassioneerd voor je job en tegelijk weten we dat er ook leven is buiten Antea Group.
• Antea Group gelooft in het creëren van carrièremogelijkheden. Geleid door een cultuur van empowerment, high performance en samenwerking, moedigen we onze mensen aan om een actieve rol te spelen in hun ontwikkeling en trots te zijn op hun prestaties.
• We bieden je een boeiende en aangename werkomgeving waarin kennis ontwikkelen en innoveren hoog in het vaandel staat. We hechten veel belang aan ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, eigen initiatief en verantwoordelijkheid. We beschikken over een ruime waaier van opleidingen waarbij we inzetten op jouw talenten.
• Een gezonde work-life balans is voor ons essentieel, wat zich vertaalt in glijdende werkuren en flexwerk.
• Verder bieden we je een aantrekkelijke verloning inclusief bedrijfswagen en een passend pakket extra-legale voordelen.

MEER INFORMATIE:

Stuur uw CV met motivatiebrief naar svd@addvalue.eu met vermelding van de referentie
SVD- 2245 – Project Manager Veiligheid
Voor meer informatie, contacteer dhr. Stefan Van Dijck op +32 (0)496 05 89 56.