SPIE Industry te Aalter

Bedrijf:

Gespecialiseerd in elektriciteit, mechanica, HVAC, energie, piping, communicatienetwerken en infrastructuur, helpt SPIE Belgium zijn klanten bij het ontwerpen en realiseren van hun technische uitrusting en bij de exploitatie en het onderhoud van hun installaties.

SPIE Industry Aalter (170 medewerkers) realiseert investeringsprojecten en beheert onderhoudscontracten in de industriële en energiesector. Zij bieden hun klanten een complete oplossing van begin tot einde: ontwerp, realisatie, technische analyse, engineering, projectbeheer, constructie, testen en opleveren van industriële installaties.

In het kader van hun groei willen zij graag hun team ‘Elektriciteit & Hoogspanning’ versterken met een SENIOR PROJECT MANAGER – Industriële elektriciteit / hernieuwbare energie

Functie en profiel :

Functie:

  • Als project manager staat u in voor de organisatie en coördinatie van diverse projecten binnen het domein van industriële elektriciteit, met focus op hernieuwbare energie en energiedistributie (midden- en hoogspanningsdistributienet).
  • Als contactpersoon volgt u de relatie met klant op de voet, zowel op technisch, commercieel als financieel vlak.
  • U beschikt over een sterke algemeen technische bagage en verzekert de kwaliteit en oplevertermijnen van de uitgevoerde werken bij de klant.
  • U stelt de uitvoeringsploegen samen, omkadert de ploegverantwoordelijken en hebt een belangrijke motiverende rol ten opzichte van uw ploegen.
  • U bent verantwoordelijk voor de offertes die u voorbereidt en uitwerkt bij de klant door de prijsaanvragen te bestuderen en te berekenen.

Profiel:

  • Hogere opleiding (Bachelor/Master) Elektriciteit/Elektromechanica of gelijkwaardig door ervaring
  • Meerdere jaren aantoonbare relevante werkervaring in een gelijkaardige functie. -Interesse/passie voor hernieuwbare energie is een sterk pluspunt.
  • Door uw kennis en ervaring ben je in staat steeds up to date te blijven van ontwikkelingen op de markt en nieuwe technieken.
  • Je houdt ervan om dicht aanwezig te zijn op de werkvloer: SPIE is op zoek naar een goede people manager!
  • Je bent organisatorisch sterk en schrikt er niet voor terug flexibel in te spelen op de noden van de klant.

Aanbod :

SPIE biedt haar medewerkers de kans hun competenties te ontwikkelen binnen een professionele omgeving. Je maakt deel uit van een internationale groep met sterk lokaal gestructureerde organisatie. SPIE staat garant voor een job met afwisseling en autonomie, waarbij je deel kan uitmaken van een boeiende projectmatige omgeving. Zin voor initiatief wordt sterk aangemoedigd. Je inspanningen als projectmanager worden beloond met een compleet salarispakket inclusief diverse extralegale voordelen, waaronder ook de mogelijkheid tot thuiswerk.

CONTACT:

Stuur uw CV met motivatiebrief naar info@addvalue.eu met vermelding van de referentie SVD- 1908- Senior Project Manager Industriële Elektriciteit.

Voor informatie, contacteer Stefan Van Dijck op 0496 05 89 56.