Combell te Gent

Business:

Onze klant – Combell – is de absolute marktleider in hostingdiensten voor bedrijven, IT integratoren en software ontwikkelaars.

Sinds 1999 is Combell uitgegroeid tot de meest betrouwbare one-stop partner voor de hosting van zowat elke IT-infrastructuur, website of applicatie.

Het succes van Combell zit in de losse sfeer en unieke bedrijfscultuur die van Combell een belangrijke internationale speler in de hostingmarkt hebben gemaakt.

Combell zoekt momenteel topmedewerkers : System Engineers.

Function and profile:

Bij Systeembeheer draait alles rond de operationele klanten ondersteuning.

Als lid van het team ben jij verantwoordelijk voor klanten met een solutions omgeving (Cloud, Dedicated Servers, Firewalls, Loadbalancers,…).

Je registreert problemen en door je doorvragen verzamel je zoveel mogelijk bijkomende informatie. Op basis daarvan bied je een snelle en klantgerichte oplossing voor het probleem. Je verzekert de opvolging en communicatie naar de klant en werkt mee aan constante klantentevredenheid.

Door je nauwgezette opvolging zorg je voor het optimaal functioneren van de operationele infrastructuur en ben je verantwoordelijk voor de opleveringen van klantenomgevingen.

Jouw profiel

Je hebt een goede (basis)kennis van Windows, Linux, webservers, loadbalancers, firewalls en database technologieën(MSSQL,..), Active Directory

Je voelt je thuis in clustering technologieën, caching en automatisatie (scripting, ansible,…)

Networking, securityconcepten en hardware zijn je bekend

Je bent sterk in communicatie, zowel mondeling als schriftelijk (NL, E, FR)

Je werkt graag in team, werkt graag met mensen

Je bent stressbestendig & flexibel

Creativiteit, Inzet, Klantgerichtheid, Integriteit en Samenwerken zijn voor jou een deel van je DNA

 

Offering:

Combell biedt je een aantrekkelijke en gevarieerde functie aan in een internationaal groeibedrijf met een gedreven team waar inzet beloond wordt.

Je komt terecht in een omgeving waar nog jaren nagepraat wordt over de teambuildings en legendarische events.

Daarnaast trakteert Combell je ook op lekker vers fruit, verse soep en Gentse koffie om je energiepeil naar boven te krikken.

 

CONTACT:

Stuur jouw cv met motivatiebrief naar hdg@addvalue.eu en vermeld referentie HDG – System Engineer

Voor meer informatie, contacteer Hans De Graef op +32 4758615 45 of hdg@addvalue.eu (elke werkdag tussen 08u30 en 21u00 of op zaterdag vanaf 10u00)