Callens Pirenne & Co en Vandelanotte te Kortrijk

In het kader van de uitbouw van de revisorale activiteiten en de aanverwante diensten, zoeken wij een ambitieuze bedrijfsrevisor die mee zijn/haar schouders zal zetten onder de verdere kantooruitbouw. Niet alleen zal je zelfstandig mandaten beheren waar je als signing partner zal optreden, maar bouw je mee aan de portefeuille van het kantoor waar je een actieve rol in vervult. Hierbij zal je kunnen rekenen op de nodige ondersteuning van het team en de diverse support functies.
Daarnaast neem je ook, al dan niet op termijn, een aantal bijkomende kantoorverantwoordelijkheden op die betrekking kunnen hebben op kwaliteitsbeheersing, methodologie, training of human resources. De invulling van deze verantwoordelijkheden wordt samen met jou bepaald in functie van de persoonlijke interesse.

Vanwege de aangekondigde samenwerking tussen Callens Pirenne & Co en Vandelanotte bestaat er een duidelijke ambitie om een geïntegreerd auditkantoor te zijn actief op nationaal vlak, waarbij er wordt gewerkt aan verdere territoriale uitbouw, wat een unieke opportuniteit biedt.

TAKEN EN VERANTWOORDELIJKHEDEN:

EEN AANTAL CONCRETE VERANTWOORDELIJKHEDEN:

– Je reviewt complexe mandaten en complexe éénmalige wettelijke en contractuele opdrachten.
– Je neemt de eindverantwoordelijkheid op vlak van kwaliteitscontrole binnen het team op, conform de IBR opgelegde normen.
– Je onderhandelt autonoom en doelgericht in alle dossiers in het kader van bijkomende opdrachten en adviezen, zoals bijvoorbeeld bijkomende assurance verklaringen, due diligence onderzoeken, herstructureringen, belastingsadvies,…
– Je voert zelfstandig de eindbesprekingen met de cliënt.
– Je investeert in je eigen netwerk en breidt dit systematisch verder uit.
– Je neemt initiatief om eigen cliënten aan te brengen en houdt bestaande relaties actief en warm, met ondersteuning van de collega’s en door beroep te kunnen doen op de nodige support functies.
– Je neemt verantwoordelijkheid binnen het kantoor voor een deeldomein waar je belangrijke affiniteit mee hebt zoals kwaliteitsbeheersing, methodologie, training of HR.

PROFIEL:

– Je hebt je titel van Bedrijfsrevisor (IBR) behaald.
– Je bent communicatief sterk met een gezonde portie overtuigingskracht.
– Je bent commercieel ingesteld.
– Je werkt graag in teamverband.
– Je hebt een gezonde ambitie om door te groeien in de organisatie en actief mee te helpen aan de uitbouw ervan.

AANBOD:

– Mogelijkheid tot het verder ontplooien van je professionele relaties.
– Bedrijfsrevisor – Signing Partner bij een top 10 auditkantoor in België.
– Een competitieve en marktconforme vergoeding met doorgroeimogelijkheden naar een partnership.
– Een middelgrote auditomgeving om in te werken : groot genoeg in een professionele omgeving maar klein genoeg voor een persoonlijke en cliëntgerichte benadering.
– De kans om je verder te ontwikkelen in het aansturen van een team van gedreven medewerkers en om met je persoonlijk engagement en kennis het verschil te maken voor onze klanten.
– Deel uitmaken van een doorgedreven professioneel kantoor met de eigenheid van een familiaal karakter.

WAAR KOM JE WERKEN?

Ben je toe aan een job in een stabiel en gezond bedrijf waar mooie carrièremogelijkheden samengaan met een prettige werksfeer? Waar je het gevoel hebt dat jij het verschil kan maken en de volledige verantwoordelijkheid kan nemen over een Belgische of internationale klant? Waar ondanks de drukte aandacht is voor persoonlijk contact met collega’s en klanten?
Is dit het ogenblik om je carrière een nieuwe stimulans te geven? Met nieuwe uitdagingen in een multidisciplinair team? Ben je bovendien een gepassioneerd en getalenteerd persoon?

MEER INFORMATIE:

Stuur je cv met motivatiebrief t.a.v. Philip Rosseel naar pr@addvalue.eu met vermelding van de referentie PR – 2239 – Commerciële bedrijfsrevisor. Add Value behandelt elke reactie discreet binnen de 48 uur.
Voor meer informatie: contacteer Philip ROSSEEL op 0475/758796.