Moore Corporate Finance te Wemmel

Onze klant Moore Corporate Finance (www.moorecf.be) biedt gespecialiseerd financieel, fiscaal en juridisch advies en begeleiding bij fusies en overnames, groeifinanciering en strategisch aandeelhouderschap (kmo overdracht, debt&equity funding, valuation & transaction services, shareholder advisory).
Moore Corporate Finance maakt deel uit van de grotere groep Moore (www.moore.be), de grootste onafhankelijke accounting & consultingdienstverlener in België met meer dan 700 medewerkers. Ontstaan vanuit accounting & audit activiteiten, heeft Moore de voorbije decennia via overnames haar activiteiten significant uitgebreid, en biedt zij diensten aan in Accounting, Audit, Business analytics, CFO interim management, Corporate Finance, Digitale transformatie, Governance & Risk, Strategy & Operations, Taks & Legal, … Moore doet dit zowel nationaal (18 kantoren in de regio Antwerpen – Gent – Brussel – Hasselt) als internationaal via het Moore netwerk (650 kantoren in 106 landen). Op vlak van financiële en fiscale dienstverlening plaatst het bedrijf zich op nummer 10 in de wereldwijde ranking en concurreert het vandaag op vlak van dienstverlening met de ‘big four’. Moore richt zich op Belgische (- niet beursgenoteerde) middelgrote bedrijven, actief in België en wereldwijd als op de Belgische KMO-markt. De onderneming is financieel gezond, met een representatieve omzet en meer dan gemiddelde Ebit.
Moore Belgium werd gesticht door de familie Verschelden en telt vandaag ong. 70 partners die actief deelnemen aan het bestuur en de dagelijkse werking van de groep. Moore Belgium is recent een partnership met investeringsmaatschappij Waterland aangegaan om van een gestage groei naar een versnelde groei te gaan op de accounting & consulting markt.
Om haar 360° aanpak naar haar klanten verder te professionaliseren én haar recente overname van PKF-VMB Advisory Services verder te consolideren, opent zich hier een opportuniteit voor een:  DIRECTOR OF PARTNER “VALUATION SERVICES”(IFV PROFIEL VAN DE KANDIDAAT) – KANTOOR WEMMEL

TAKEN EN VERANTWOORDELIJKHEDEN:

Het Valuation Team waardeert ondernemingen in het kader van overnames, (familiale) aandelenoverdracht, vermogensstructurering, …
Als Director Valuation Services ben je de rechterhand van de Partner (vennoot) en ben je (samen met je team) verantwoordelijk voor de uitvoering van uiteenlopende overnamedossiers, en zal je geleidelijk aan nieuwe dossiers aantrekken. Indien de kandidaat reeds het Partner niveau bereikt zal hij/zij rechtstreeks rapporteren aan de Managing Partner.

PROFIEL:

‘KEY PROFILE’ ELEMENTEN:
 Master opleiding (Handelingenieur, TEW, …).
 Relevante ervaring (> 6 jaar) in M&A, financial due diligence, valuations en/of financiële analyse.
 Grondige kennis van accounting.
 Voldoende drietalig (NL – F –E).
 Een eigen netwerk en voldoening kunnen halen uit het binnenhalen van nieuwe opdrachten, als mogelijke opstap naar een Partner functie op termijn (een kandidaat Partner herkent zich hierin reeds).

AANBOD:

 Je komt terecht in gemotiveerd team van experten, binnen een bedrijf met een interessant cliënteel en een uitdagende groeimarkt, met vlakke structuur en korte beslissingslijnen, waardoor je rechtstreeks impact hebt op het resultaat van je werk.
 Jouw vergoedingspakket bestaat uit een vaste en een variabele vergoedingscomponent.
 Als ‘Director’ doorgroeimogelijkheid naar ‘salary partner’ en later ‘equity partner’.

MEER INFORMATIE:

Stuur uw CV met motivatiebrief t.a.v. Erwin Jacquemyns naar ej@addvalue.eu met vermelding van de referentie EJ – 2225 – Director / Partner Transaction Services. Add Value behandelt elke reactie binnen de 48 u en discreet.
Voor meer informatie, contacteer Erwin Jacquemyns op 0475/612 139 (08u30 – 21u00 / week-weekend).