HAENTJENS ACCOUNTANTS EN BELASTINGCONSULENTEN te Lokeren

Business:

Onze klant, Haentjens Accountants en Belastingconsulenten  is een toonaangevend accountants -en advies kantoor in de brede zin van het woord.
Haentjens geeft naast boekhoudkundig advies ook adviezen rond vermogen, taks, corporate finance  en family office. De klanten , ondernemers en zelfstandigen, krijgen ondersteuning in de ontwikkeling van hun bedrijf in de meest brede zin. Haentjens denkt mee met de klant.

Naast deze services is ook het juridisch advies van belang. Het kantoor is sterk groeiend en biedt meerwaarde voor zijn klanten op duurzame wijze.
Het team is  de motor van het bedrijf, de klant staat centraal en krijgt maximaal ondersteuning van de experten en managers. Het kennen van de noden van de klant is één ding , het andere is de juiste en correcte advisering.
Haentjens investeert dan ook veel in het opbouwen van kennis bij de managers en medewerkers.

Om deze sterke groei vorm te geven zoeken we een bijkomend lid voor het team van managers : “MANAGER ACCOUNTANCY – Lokeren”

Function and profile:

Als rechterhand van de vennoten word je één van de gezichten van Haentjens Accountants & Belastingconsulenten.
Je beheert een portefeuille klantendossiers waarover je de eindverantwoordelijkheid draagt.
Daarnaast sta je in voor de financiële en fiscale adviezen aan je klanten en run je het kantoor samen met de vennoten. Je bent betrokken in de uitbouw van het kantoor.
Je bent coach van een team van dossierbeheerders, die je dagelijks aanstuurt en opleidt.
Je helpt mee in het behalen van de kantoordoelstellingen.
De manager heeft dus een klantenrol maar ook een teamrol, je bent dus een trekker en motivator voor je team.

PROFIEL

Je bent in het bezit van een bachelor- of masterdiploma in een economische richting en kan terugblikken op minstens 5 à 8 jaar relevante ervaring in een accountants- of boekhoudkantoor. Bij voorkeur heb je de titel van accountant-belastingconsulent (IAB) reeds behaald of zal je deze op korte termijn behalen.
Je beschikt over zeer goed ontwikkelde sociale en communicatieve vaardigheden. Door je klantgerichte ingesteldheid, sterk technische achtergrond en analytisch denkvermogen ben je het aanspreekpunt bij uitstek voor de klant.
Je bent positief kritisch ingesteld en beschikt over de nodige maturiteit om op een zelfstandige manier een opdracht tot een goed einde te brengen. Je bent stressbestendig en kunt de juiste prioriteiten leggen, waardoor je er steeds in slaagt kwaliteitswerk af te leveren.
Je bent een goede motivator voor je team.

Offering:

Je komt terecht in een goed georganiseerd en sterk groeiend kantoor met een uitstekende reputatie en gezonde ambities. We hechten veel belang aan een leuke werksfeer en vinden een goede work-life balance belangrijk. Permanente opleiding (zowel intern als extern) wordt aangemoedigd en financieel ondersteund.
Een aantrekkelijk salaris in verhouding tot het belang van de functie .
Belangrijke doorgroeimogelijkheden binnen ons kantoor zijn mogelijk.

CONTACT:

Voor meer informatie, contacteer Philip ROSSEEL  op 0475 75 87 96
(alle werkdagen 8u30 – 21u30 / weekend 10u – 17u).
Stuur uw CV met motivatiebrief t.a.v. Philip Rosseel naar pr@addvalue.eu met vermelding
van de referentie 2020 – Manager Accountancy.
Add Value behandelt elke reactie binnen de 48 u en discreet.