Adviseert en begeleidt bedrijfsleiders bij verkoop van hun onderneming

Moore Stephens in Mechelen

Onze klant Moore Stephens (www.moorestephens.be) is de grootste onafhankelijke accounting & consultingdienstverlener in België met 420 medewerkers. Ontstaan vanuit accounting & audit activiteiten, heeft Moore Stephens de voorbije decennia via overnames haar activiteiten significant uitgebreid, en biedt zij diensten aan in Accounting, Audit, Business analytics, CFO interim management, Corporate finance, Digitale transformatie, Governance & Risk, Strategy & Operations, Taks & Legal, … Moore Stephens doet dit zowel nationaal (12 kantoren in de regio Antwerpen – Gent – Brussel) als internationaal via een eigen desk in China (Shanghai) én via het Moore Stephens netwerk (650 kantoren in 106 landen). Op vlak van financiële en fiscale dienstverlening plaatst het bedrijf zich op nummer 10 in de wereldwijde ranking en concurreert het vandaag op vlak van dienstverlening met de ‘big four’. Moore Stephens richt zich op Belgische (beurs- en niet beursgenoteerde) middelgrote bedrijven en KMO’s, actief in België en wereldwijd. De onderneming is financieel gezond, met een representatieve omzet en meer dan gemiddelde Ebit. Moore Stephens werd gesticht door de familie Verschelden en telt vandaag 30 partners die actief deelnemen aan het bestuur en de dagelijkse werking van de groep.

Moore Stephens Corporate Finance biedt gespecialiseerd financieel, fiscaal en juridisch advies en begeleiding bij fusies en overnames, groeifinanciering en strategisch aandeelhouderschap (kmo overdracht, mid-market M&A, debt&equity funding, valuation & transaction services, shareholder advisory).

Dealmakers (www.dealmakers.be) behoort tot Moore Stephens Corporate Finance, en is een gespecialiseerd adviesbureau dat eigenaars en bedrijfsleiders van KMO’s persoonlijk adviseert en begeleidt bij de verkoop van hun onderneming. Er opent zich hier een opportuniteit voor een: Zelfstandig Partner “KMO overdracht Kempen en Limburg” adviseert en begeleidt bedrijfsleiders bij de verkoop van hun onderneming

PROFIEL VAN DE IDEALE KANDIDAAT:

  • Je beschikt over een Master opleiding in economische richting (TEW, Handelsingenieur, …) en hebt minstens 8 jaar ervaring in een relevante werkomgeving en functie.
  • Je commerciële feeling, hoge betrouwbaarheid, empathisch vermogen en sterke onderhandeling skills zijn onontbeerlijk voor het slagen in de functie.
  • Je getuigt van een hoge mate van professionalisme en integriteit en je hebt zin voor een projectmatige aanpak.
  • Je bent ondernemend binnen je eigen regio met een sterk uitgebreid lokaal netwerk in de KMO-sector en familiale ondernemingen. Je hebt een doorgedreven ervaring in business development.
  • Je bent Nederlandstalig met goede kennis Engels en Frans.

AANBOD:

  • Je komt terecht in gemotiveerd team van experten, binnen een bedrijf met een interessant cliënteel en een uitdagende groeimarkt, met vlakke structuur en korte beslissingslijnen, waardoor je rechtstreeks impact hebt op het resultaat van je werk.
  •  Je werkt met veel autonomie vanuit home office of vanuit één van onze kantoren in je regio.
  • Jouw vergoedingspakket bestaat uit een vaste en een variabele vergoedingscomponent.

INTERESSE:

Stuur dan zo snel mogelijk jouw CV en begeleidend schrijven
met vermelding van de referentie EJ – 1821 – Zelfstandig Partner KMO Overdracht – naar info@addvalue.eu
Voor meer informatie, contacteer Erwin Jacquemyns op 0475 612 139.