Moore te Mechelen

Business:

Onze klant Moore (www.moore.be) is de grootste onafhankelijke accounting & consultingdienstverlener in België met 420 medewerkers. Ontstaan vanuit accounting & audit activiteiten, heeft Moore de voorbije decennia via overnames haar activiteiten significant uitgebreid, en biedt zij diensten aan in Accounting, Audit, Business analytics, CFO interim management, Corporate finance, Digitale transformatie, Governance & Risk, Strategy & Operations, Taks & Legal, … Moore doet dit zowel nationaal (12 kantoren in de regio Antwerpen – Gent – Brussel) als internationaal via een eigen desk in China (Shanghai) én via het Moore netwerk (650 kantoren in 106 landen). Op vlak van financiële en fiscale dienstverlening plaatst het bedrijf zich op nummer 10 in de wereldwijde ranking en concurreert het vandaag op vlak van dienstverlening met de ‘big four’. Moore richt zich op Belgische (beurs- en niet beursgenoteerde) middelgrote bedrijven en KMO’s, actief in België en wereldwijd. De onderneming is financieel gezond, met een representatieve omzet en meer dan gemiddelde Ebit. Moore werd gesticht door de familie Verschelden en telt vandaag 30 partners die actief deelnemen aan het bestuur en de dagelijkse werking van de groep.
Moore Corporate Finance biedt gespecialiseerd financieel, fiscaal en juridisch advies en begeleiding bij fusies en overnames, groeifinanciering en strategisch aandeelhouderschap (kmo overdracht, mid-market M&A, debt & equity funding, valuation & transaction services, shareholder advisory).
Dealmakers (www.dealmakers.be) behoort tot Moore Corporate Finance, en is een gespecialiseerd adviesbureau dat eigenaars en bedrijfsleiders van KMO’s persoonlijk adviseert en begeleidt bij de verkoop van hun onderneming. Er opent zich hier een opportuniteit voor een:
SENIOR CONSULTANT “KMO OVERDRACHT KEMPEN EN LIMBURG”  – ADVISEERT EN BEGELEIDT BEDRIJFSLEIDERS BIJ DE VERKOOP VAN HUN ONDERNEMING – PARTNER STATUUT.

Function and profile:

Als Partner ‘KMO overdracht’ draag je een grote verantwoordelijkheid in het commercieel uitbouwen van deze dienstverlening en new business generation.
• Je prospecteert op slimme wijze de lokale markt, en hiervoor initieer en onderhoud je belangrijke strategische contacten en bouwt een effectief netwerk uit in je regio.
• Je weet het vertrouwen van potentiële cliënten te winnen en hen succesvol te begeleiden gedurende het hele proces van de verkoop van hun onderneming.

Je bent eindverantwoordelijke voor je klantenportefeuille.
• Je adviseert de bedrijfsleiders van KMO’s persoonlijk en begeleidt hen bij de verkoop van hun onderneming, vanaf de beslissing tot verkoop, tot en met de realisatie van de gewenste transactie.
• Je werkt hoofdzakelijk vanuit je eigen regio, ondersteund door centrale diensten te Mechelen.
• Je werkt nauw samen met de consultants in de analysefase (waardering, informatiememoranda opmaken, …) en de contactfase (identificatie van en contactname met potentiële kopers).
• Je staat de cliënt bij in het negotiëren met geselecteerde kopers.

• Voorts coördineer je het verloop van de due diligence, de opmaak van contracten en je begeleidt bij de structurering en closing van de transactie.

PROFIEL VAN DE IDEALE KANDIDAAT
• Je beschikt over een Master opleiding in economische richting (TEW, Handelsingenieur, …) en hebt minstens 8 jaar ervaring in een relevante werkomgeving en functie.
• Je commerciële feeling, hoge betrouwbaarheid, empathisch vermogen en sterke onderhandeling skills zijn onontbeerlijk voor het slagen in de functie.
• Je getuigt van een hoge mate van professionalisme en integriteit en je hebt zin voor een projectmatige aanpak.
• Je bent ondernemend binnen je eigen regio met een sterk uitgebreid lokaal netwerk in de KMO-sector en familiale ondernemingen. Je hebt een doorgedreven ervaring in business development.
• Je bent Nederlandstalig met goede kennis Engels en Frans.

Offering:

• Je komt terecht in gemotiveerd team van experten, binnen een bedrijf met een interessant cliënteel en een uitdagende groeimarkt, met vlakke structuur en korte beslissingslijnen, waardoor je rechtstreeks impact hebt op het resultaat van je werk.
• Je werkt met veel autonomie vanuit home office of vanuit één van onze kantoren in je regio.
• Jouw vergoedingspakket bestaat uit een vaste en een variabele vergoedingscomponent.

CONTACT:

• Stuur uw CV met motivatiebrief t.a.v. Erwin Jacquemyns naar info@addvalue.eu met vermelding van de referentie EJ – 1919 – Sr Consultant KMO Overdracht. Add Value behandelt elke reactie binnen de 48 u en discreet.
• Voor meer informatie, contacteer Erwin Jacquemyns op 0475/612 139 of ej@addvalue.eu (week-weekend).