BRUSSELS AIRPORT in ZAVENTEM.

Business:

Brussels Airport is met 25,7 miljoen passagiers in 2018, één van de belangrijkste luchthavens in Europa en verbindt Brussel met 238 bestemmingen wereldwijd.

Met zo’n 1000 collega’s zorgt Brussels Airport Company nv (BAC) voor de ontwikkeling van de luchthaven en zorgen zij voor zo’n 60.000 rechtstreekse en onrechtstreekse banen, wat hen de tweede economische groeipool van België maakt. Het bedrijf is financieel gezond en groeiend. De meerderheid van de aandelen zijn in handen van sterke internationale financiële groepen (o.a. Ontario Teachers’ Pension Fund, Nederlandse Pensioenfonds APG, …) en de Belgische overheid met een 25% van de aandelen.

De core business van BAC is de uitbating van de Nationale Luchthaven met zijn zgn. “gereguleerde assets” (terminals, gebouwen voor de veiligheidsdiensten, parkings, shopping area, horeca, advertentiemeubilair op en rond de luchthaven). Daarnaast echter beschikt BAC over een zeer belangrijk patrimonium van economisch zeer waardevolle gronden en gebouwen voor commerciële en logistieke activiteiten. In de strategische visie 2040 van Brussels Airport is er een duidelijke visie om de luchthaven verder te gaan ontwikkelen naar een volledig geconnecteerd economisch centrum. Brussels Airport is meer dan een luchthaven en wil zich verder ontwikkelen op vlak van passagierstransport, en ook op vlak van Cargo & Logistics, commerciële activiteiten en de ontwikkeling van een Airport Business District. Ter versterking van het departement Compliance & Continuity is BAC op zoek naar een « SECURITY SERVICES MANAGER ».

Function and profile:

Je bent verantwoordelijk voor het effectieve en efficiënte beheer van de Security Services Unit (Badgedienst, Sleuteldienst, Dienst Rijbewijzen) en je geeft daarbij leiding aan een team van 15 collega’s (7 direct en 8 indirect).

Je staat in voor het beheer van bestaande processen en het definiëren en uitwerken van nieuwe concepten, processen en applicaties in het domein van toegangscontrole. Je zorgt er ook voor dat deze afgestemd zijn op andere luchthavenprocessen en –operaties, die conform zijn met de bestaande wet- en regelgeving.

Je werkt aan de definitie, implementatie en het beheer van een beleid, op vlak van toegangscontrole, en je zorgt ervoor dat dit ook in lijn ligt met de visie en strategie van Brussels Airport Company.

Je zorgt voor de opmaak van projectplanningen en de opvolging van lopende projecten.

Je bent het aanspreekpunt voor alle interne en externe stakeholders op vlak van toegangscontrole en je faciliteert een transparante en effectieve communicatie.

PROFILE

Je beschikt over een Masterdiploma en je hebt minimum 7 jaar ervaring in beveiligingsoperaties en/of luchthavenoperaties.

Je beschikt over een grondige kennis van generieke security operaties en processen, kennis van security procedures zoals toegepast op Brussels Airport zijn een plus.

Je hebt ervaring als leidinggevende en je weet een beleid om te zetten in operationele processen en procedures.

Je bent een resultaatsgerichte problemsolver die weet te functioneren binnen een wettelijke kader en procedures/regels.

Je hebt een klantgerichte attitude en door je sterke communicatieve vaardigheden weet je stakeholders te enthousiasmeren en te overtuigen.

Je communiceert vlot in het Nederlands, Frans en Engels en je hebt de nodige computervaardigheden.

Offering:

Een job unlike any other, met uitdagingen in een unieke omgeving die volop in beweging is. Een bedrijf dat kansen geeft om door te groeien.
Binnen deze kaderfunctie ontvang je een aantrekkelijk salarispakket, waaronder een markconform loon, maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, groepsverzekering, wagen, smartphone, bonus, etc.
Het fantastisch uitzicht krijg je er gratis bij.

CONTACT:

Stuur jouw cv met motivatiebrief naar hdg@addvalue.eu en vermeld referentie 1930– HDG – Security Services Manager

Voor meer informatie, contacteer Hans De Graef op +32 4758615 45 of hdg@addvalue.eu (elke werkdag tussen 08u30 en 21u00 of op zaterdag vanaf 10u00)