WERELDHAVE te Vilvoorde

Business:

Onze klant Wereldhave Belgium is een professionele vastgoedinvesteerder en –verhuurder die gefocust is op investeringen en/of uitbreidingen in full service centers, retail parken en kantorenparken in België en Luxemburg. Vandaag omvat de 950 miljoen euro shopping center portfolio 5 full service centers, 3 retail parken en 2 kantorenparken in grote steden.
Wereldhave Belgium is een ambitieuze en wendbare organisatie met een structuur waarbinnen korte communicatielijnen en besluitvaardigheid centraal staan.
Om zorg te dragen voor een efficiënt en toekomstgericht beheer en organisatie van het onderhoud van de gebouwen en infrastructuur is Wereldhave Belgium op zoek naar een  “HEAD OF BUILDING & MAINTENANCE”
(gedreven ingenieur en people manager met ervaring in een vastgoed omgeving)

Function and profile:

VERANTWOORDELIJKHEIDSGEBIEDEN

o je bent verantwoordelijk voor het beheer, de goede werking en de verdere ontwikkeling van de facilitaire diensten (hard en soft) van Wereldhave Belgium.
o Je draagt zorg voor een efficiënt en toekomstgericht beheer en organisatie van het onderhoud van de gebouwen en infrastructuur, in lijn met het globale beleid van Wereldhave Belgium en rekening houdend met de regelgeving.
o Je bent verantwoordelijk voor de algemene leiding van een team van Facility en Property Managers.
o Samen met de Algemene Directie ontwikkel je een investeringsplan op korte en lange termijn dat past binnen de strategie van het bedrijf. Woorden als CAPEX, OPEX, klinken bekend en behoren tot jouw expertise.
o Daarbovenop komt het belang van de CSR strategie, die je samen met de CSR Manager van Wereldhave over alle Belgische assets uitrolt. Daarnaast zijn duurzaamheidscertificaten als GRESB en Breeam in Use erg belangrijk voor het bedrijf en zullen deze in de nabije toekomst alleen maar aan belang winnen.
o Je bent verantwoordelijk voor de energieanalyses en bijbehorende rapportages, SDG’s, conditiemetingen van gebouwen en technische installaties, voorstellen voor optimalisaties en nieuwe duurzame technische oplossingen, en dit alles met het oog op het gereed hebben van de gebouwen zodat deze voldoen aan de toekomstige Europese energieregelgeving.

FUNCTIEVEREISTEN

o Technische opleiding: Industrieel Ingenieur of gelijkwaardig door relevante ervaring (min. 10 jaar). Een bijkomend diploma van Preventieadviseur/Veiligheidsorganisatie is een pluspunt.
o Bij voorkeur heb je ervaring in en uitgebreide, actuele kennis van commercieel vastgoed en de retailsector.
o Je hebt ervaring met bedrijfstransformatie en organisatorische verandering en weet hoe u collega’s kunt betrekken in een snel veranderende omgeving.
o Je bent een echte people manager én teamspeler die de waarden van de organisatie hoog in het vaandel draagt.
o Resultaatgerichtheid, ondernemerschap , passie voor het werk en hoge integriteit zitten in je DNA.
o Je hebt aantoonbare organisatorische vaardigheden en uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheden.
o Je bent vlot drietalig (NL-FR-E).

Offering:

o Een gevarieerde en boeiende positie in een ambitieus groeibedrijf met een snelle beslissingstructuur en korte communicatielijnen.
o Je komt terecht in een omgeving waar CSR en duurzaamheid een belangrijke rol speelt.
o Een competitieve verloning met uitgebreide extralegale voordelen.

CONTACT:

Voor meer informatie, contacteer Hans De Graef op 0475/861545 (8u30 – 20u30 / week-weekend). Of stuur uw CV met motivatiebrief t.a.v. hdg@addvalue.eu. Add Value behandelt elke reactie binnen de 48 u en discreet.