SD Worx te Antwerpen

Onze klant, SD Worx Staffing & Career Solutions is een jonge, gedreven & dynamische organisatie die zich specialiseert in rekrutering en flexibele tewerkstelling.
Voor deze stimulerende businessomgeving kijken we uit naar een Business Unit Director Large Enterprises om het Directieteam te versterken.
In deze uitdagende positie rapporteer je aan de CEO en ben je eindverantwoordelijk voor de strategie, groei en rendabiliteit van SD Worx Staffing & Career Solutions binnen de aan jou toegewezen portfolio.

BUSINESS UNIT DIRECTOR LARGE ENTERPRISES
COMMERCIEEL BEHEER – BUSINESSMANAGEMENT – 0PERATIONEEL EXCELLENT – PEOPLE MANAGEMENT

TAKEN EN VERANTWOORDELIJKHEDEN:

Commercieel beheer
o In deze commerciële rol bepaal je voor jouw business unit de juiste commerciële strategie, die je vervolgens vertaalt naar concrete doelstellingen en een helder actieplan.
o Je houdt steeds vinger aan de pols bij je klant en verwerft een grondig inzicht in de noden en behoeften en je weet als geen ander opportuniteiten te spotten. Daarvoor beleg je op regelmatige basis meetings met verschillende stakeholders.
o Je creëert het juiste imago van SD Work Staffing & Career Solutions als Full HR provider in de markt en geeft zo aanzet tot up- en cross-selling.
Businessmanagement
o Netwerker in hart en nieren? Jij zal goede relaties opbouwen en onderhouden met zowel klanten als stakeholders op lange termijn. Hierdoor maak jij ook de link met de SD Worx Group en zijn interne stakeholders.
o Als lid van het Management Team draag jij met je kennis bij om: middelen, mensen en financiële implicaties in te schatten, te benoemen en te plannen.
O Jij kan een uitgebreide, overkoepelende capacity planning opzetten.
O Het beheren van een efficiënte, effectieve cascade voor informatie en beslissingsstromen ligt bij jou.
O Omwille van jouw kennis in de uitzendsector zorg jij niet alleen voor een positieve en duurzame margegroei maar sta jij ook sterk in je schoenen tijdens meetings waarbij je een veto moet stellen.
Operationeel Exellent
o Je zorgt ervoor dat alle middelen ingezet worden om de winstgevendheid, productiviteit en kwaliteit van de dienstverlening te verhogen.
o Je hebt een neus voor efficiëntie en je hebt oog voor het verbeteren van werkprocessen, waarbij je erover waakt dat deze steeds legal compliant zijn.
People Management
o Als geboren people manager weet jij je team te inspireren, te motiveren en naar een hoger niveau te tillen.
o Jij staat strategisch in de organisatie en zal voornamelijk in contact staan met de Unit Directors. Ze kunnen verder bouwen op jouw affiniteit van lean & continuous improvement en jij zorgt ervoor dat dit via de Unit Directors doorsijpelt tot in de operaties.
o Je communiceert de visie van het bedrijf en schetst de bredere context naar alle medewerkers in jouw divisie en je zorgt ervoor dat de samenwerking tussen jouw divisie en andere kantoren en afdelingen optimaal verloopt.
o Je bent een toegankelijk aanspreekpunt voor jouw team en de andere stakeholders binnen de organisatie.

PROFIEL:

o Je bent een resultaatgerichte manager met een sterke drive om je opdrachten op een kwaliteitsvolle, gedreven en gemotiveerde manier op te nemen.
o Je bent een echte people manager met het vermogen om medewerkers te engageren, te ontwikkelen en sturing te geven, ook in veranderingsprocessen.
o Je hebt een analytische geest en verliest het resultaat nooit uit het oog.
o Je hebt uitmuntende onderhandelingsvaardigheden waarbij de commerciële belangen van alle betrokken partijen maximaal worden gerealiseerd.

AANBOD:

o Je komt terecht in een dynamische, stabiele omgeving waar je alle kansen krijgt om jezelf te ontplooien en om te groeien op basis van je talenten en interesses.
o Je kan mee bouwen aan het verhaal van SD Worx Staffing Solutions waarbij je mag rekenen op een afwisselende functie met ruimte voor initiatief.
o Je mag rekenen op een aantrekkelijk verloningspakket met o.a. bedrijfswagen met tankkaart, smartphone, laptop, work from home kit, maaltijdcheques, bonussysteem, 12 ADV-dagen, hospitalisatie- en groepsverzekering,…

MEER INFORMATIE:

Voor meer informatie, contacteer Hans De Graef op 0475/861545 (8u30 – 20u30 / week-weekend). Of stuur uw CV met motivatiebrief t.a.v. hdg@addvalue.eu. Add Value behandelt elke reactie binnen de 48 u en discreet.