Life sciences – 2-5 YR PQE

Law Firm in Brussels

Onze klant is een gereputeerd advocatenkantoor, gespecialiseerd in de niches IP en Life Sciences Regulatory in brede zin. Het kantoor telt een 100-tal advocaten in 7 kantoren in verschillende Europese steden.
Het kantoor is actief in contracten, proces- en advieswerk in de genoemde domeinen en biedt de klanten een 360° zicht geeft over zowel nationale als EU wetgevingen in de resp. jurisdicties. Op het vlak van life sciences regulatory, worden cliënten bijgestaan met prijs- en
terugbetalingsadvies, vraagstukken rond kwalificatie van producten, marktvergunningsvragen, klinische proeven, reclame, compliance werk, pharmaco- en materiovigilantie, ‘late life cycle management’ (oude producten, clusters, patent cliff), management van het distributienetwerk, parallel invoer enz.  De procedures worden zowel voor burgerlijke rechtbanken als voor de Raad van State gevoerd.
Klanten van het “life sciences regulatory” team zijn actief in de innoverende pharma, biotech, medische hulpmiddelen, voedingssupplementen, animal health markten.

POSITION:

Het Brussels kantoor is op zoek naar een “Associate Public & Pharma Regulatory Law” om het Life Sciences team verder te versterken.

EXPERIENCE:

 • 2 – 5 j relevante ervaring in Life Sciences in een advocatenkantoor met een praktijk in dit domein;
 • Uitgesproken interesse voor en uitstekende kennis van de relevante juridische bepalingen én het regelgevend kader (privaat en publiek recht), ervaring in procedures in administratief recht (raad van state) – interesse voor andere administratief-rechterlijke aspecten (vb openbare aanbestedingen), intellectueel eigendomsrecht;

PERSONAL:

 • passie en de drive om voor elk dossier tot het uiterste te gaan in het raadplegen en
  analyseren van de bronnen;
 • houdt ervan om zowel alleen als in team te werken;
 • heeft een authentieke interesse in de technische aspecten van de producten van de klant.
  TALEN:
 • hoog niveau Nederlands, Frans en Engels

OFFER:

 • Internationale maar eerder informele werkomgeving ;
 • Uitdagende werkomgeving met ruimte en aandacht plaats voor persoonlijke ontplooiing;
 • Competitief salarispakket.

INTERESSE:

Stuur dan zo snel mogelijk jouw CV en begeleidend schrijven
met vermelding van de referentie SDC – 1822 – Associate Regulatory Life Sciences – naar info@addvalue.eu
Voor meer informatie, contacteer Stefaan De Clerq op +32 495 16 50 25.