Triple Living te Antwerpen

Business:

Onze cliënt Triple Living (www.triple-living.be) behoort tot de Europese leiders in vastgoedprojectontwikkeling en is voornamelijk actief in stedelijke projecten met als bestemming kantoren, residentieel, leasure en retail.
De groep is in privéhanden en financieel kerngezond.

De cultuur van de groep en de projecten worden gekenmerkt door een erg vooruitstrevende visie inzake duurzaamheid en leefbaarheid. Top-architectuur, autoluwe straten, slimme en fietsvriendelijke omgevingen, groene parken, innovatief energiebeheer, aangenaam hedendaags woon- en leefcomfort in een levendige buurt, het zijn steevast de peilers die elk van de concepten van onze cliënt schragen. Triple Living ontwikkelt geen gebouwen maar levendige buurten waar je wil wonen, werken en winkelen.

Triple Living kan bogen op een indrukwekkende track record van succesvolle realisaties in binnen- en buitenland.
In de kern van zijn cultuur houdt het echter vast aan zijn status van een KMO. Vertrouwen en verantwoordelijkheid, korte beslissingslijnen en een snelle besluitvorming, no-nonsense en resultaatgericht, uitgesproken ondernemingszin bij iedereen in de organisatie, het zijn de punten die het bedrijf typeren.
De groep is ruim 60 jaar actief en barst van ideeën.

Het legal team breidt zich verder uit met een zeer uitdagende job :

INHOUSE LEGAL COUNSEL – REAL ESTATE (ANTWERP OFFICE)
KENNIS VAN EN ERVARING IN CONTRACTEN-, BOUW-, PUBLIEK EN ADMINISTRATIEF RECHT

Function and profile:

De Inhouse Legal Counsel is de rechterhand van de CEO en het management, en wordt mee betrokken in de voor hem/haar relevante beslissingen. Hij rapporteert in tandem met de collega Inhouse Legal Counsel aan de aandeelhouders en werkt samen met het management. De functie is verantwoordelijk voor:

– Contracting : zorgvuldige contract opmaak, accuraat en nauwkeurig beheer van alle contracten en transacties, in contact met externe partners (klanten, makelaars, aannemers, notarissen, advocaten, auditors). Implementatie en beheer van een zorgvuldig contract management systeem.
– Litigation : bepalen en implementeren van de strategie in juridische disputen in overleg met externe legal counsel en management, en deze dossiers nauwkeurig opvolgen met het oog op een zorgvuldig risk management.
– Transacties en M&A : opzetten en opvolgen van complexe transacties die evenwel steeds vastgoed gerelateerd zijn. Oog houden op juridische en fiscale aspecten.

JOUW PROFIEL

• Je bent Master in de Rechten, eventueel aangevuld met andere opleidingen binnen het domein (tax, corporate, vastgoed…).
• Je hebt minstens 5 jaar ervaring in een uitstekend advocatenkantoor en / of bij een relevante vastgoedspeler.
• Je hebt een kennis van en ervaring met de relevante juridische domeinen : contractenrecht, bouwrecht, administratief & publiek recht incl. milieu, corporate en affiniteit met het fiscale aspect.
• Je bent van huis uit Nederlandstalig en woont op een haalbare afstand van het hoofdkwartier in Antwerpen; kennis van Frans en Engels is noodzakelijk;
• Je bent relationeel sterk, en een daadkrachtige entrepreneur die ervan houdt autonoom en resultaatsgericht te werken binnen een klein team.

Offering:

• Je rapporteert rechtstreeks aan de CEO, en werkt samen met het management en de aandeelhouders;
• Je werkt vanuit de hoofdzetel in Antwerpen.
• Je houdt ervan te werken in een no-nonsense omgeving met vlakke structuur en korte beslissings- en communicatielijnen.
• De kans om te werken in een stimulerende omgeving van Real Estate Development met focus op duurzame groei en rentabiliteit.

CONTACT:

Stuur zo snel als mogelijk jouw CV met motivatiebrief naar ej@addvalue.eu met vermelding van ‘SDC/EJ 2115 – Inhouse Legal Counsel”. Voor meer informatie, contacteer Erwin JACQUEMYNS op +32 475 61 21 39 (dagelijks 8u30-21u). Wij gaan graag met jou “aan tafel” zitten om jouw ambities verder te bespreken.