Brussels Airport Company te Zaventem

Brussels Airport is één van de belangrijkste luchthavens in Europa en verbindt Brussel met 238 bestemmingen wereldwijd.
Het voorbije jaar kende de vlucht van Brussels Airport flink wat turbulentie, maar nu zit het weer op koers. Er is veel geloof in een mooie, duurzame toekomst voor de luchthaven en er is de ambitie om van Brussels Airport de beste luchthaven in Europa te maken.
De core business van BAC is de uitbating van de Nationale Luchthaven met zijn zgn. “gereguleerde assets” (terminals, gebouwen voor de veiligheidsdiensten, parkings, shopping area, horeca, advertentiemeubilair op en rond de luchthaven). Daarnaast echter beschikt BAC over een zeer belangrijk patrimonium van economisch zeer waardevolle gronden en gebouwen voor commerciële en logistieke activiteiten. In de strategische visie 2040 van Brussels Airport is er een duidelijke visie om de luchthaven verder te gaan ontwikkelen naar een volledig geconnecteerd economisch centrum. Brussels Airport is meer dan een luchthaven en wil zich verder ontwikkelen op vlak van passagierstransport, en ook op vlak van Cargo & Logistics, commerciële activiteiten en de ontwikkeling van een Airport Business District.
Om het departement Passenger Experience te versterken zoekt Brussels Airport Company een “Business Development Manager Mobility Services”.

TAKEN EN VERANTWOORDELIJKHEDEN:

Als Business Development Manager Mobility speel je een cruciale rol in het vertegenwoordigen en verdedigen van de behoeften van de Business Line Mobility Services in strategische projecten. Het doel is de bereikbaarheid van de luchthaven te verbeteren en de relatie met belangrijke spelers te beheren. In deze functie ben je verantwoordelijk voor: Het verbreden van de inkomsten en het verbeteren van de tevredenheidsscores voor de business line Mobility Services en zo de globale passagierservaring verbeteren. Het laten groeien van de business line Mobility Services voor passagiers door het onderzoeken, ontwikkelen en implementeren van nieuwe mobiliteitsinitiatieven, aantrekken van nieuwe partners op en rond de luchthaven. Voorbereiding, uitwerken en implementeren van de Mobility Services visie en strategie. Opzetten en/of uitvoeren van key accountmanagement met belangrijke mobiliteitspartners inzake openbaar- en privévervoer (bv NMBS/SNCB, Eurostar/Thalys, De Lijn, STIB/MIVB,…) en de nodige contracten voor de dienstverlening afsluiten en beheren, alsook relatiemanagement met interne betrokken stakeholders. Verdedigen van de belangen van Mobility Services in relevante projecten, coördinatie van bedrijfswijde projecten met Mobility Services impact.

PROFIEL:

Je hebt minstens 5 jaar relevante ervaring in de mobility sector en/of commerciële sector. Uitstekende marktkennis/inzicht in de Mobility Services activiteiten. Samenwerking met andere departementen is cruciaal gezien de complexiteit van verschillende interne en externe stakeholders en belangen. Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en je bent in staat om positieve werkrelaties te onderhouden. Je analyseert complexe situaties in een snel veranderende omgeving en bepaalt prioriteiten. Je denkt zowel op korte als op lange termijn. Je spreekt vloeiend Nederlands, Frans en Engels.

AANBOD:

Bij Brussels Airport werk je in een wereld op zich, vol nieuwe kansen en boeiende uitdagingen. Je komt terecht in een unieke en inspirerende omgeving.
Binnen deze functie ontvang je een aantrekkelijk salarispakket, waaronder een marktconform loon, maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, groepsverzekering, mobiliteitspakket, smartphone, bonus, etc.
Verder gelooft Brussel Airport in een “hybrid way of working” waarin thuiswerk kan afgewisseld worden met werken op kantoor (flexibele werkuren).

MEER INFORMATIE:

Stuur jouw cv met motivatiebrief naar hdg@addvalue.eu en vermeld referentie HDG- Business Development Manager Mobility Services
Voor meer informatie, contacteer Hans De Graef op +32 4758615 45 of hdg@addvalue.eu (elke werkdag tussen 08u30 en 21u00 of op zaterdag vanaf 10u00)