Sint-Niklaas

Uw-Syndic te Sint-Niklaas

BEDRIJF:

“Uw-Syndic” is uitsluitend gespecialiseerd in het professioneel beheer van appartementsgebouwen en staat borg voor een planmatige aanpak en gedegen vakkennis.

“Uw-syndic”, heeft op boekhoudkundig vlak heel wat jaren ervaring en kunde opgebouwd. Maar er is meer nodig dan boekhouden alleen!

“Uw-syndic” bestaat uit een groep van gemotiveerde medewerkers met uiteenlopende vakkennis en waarvan enkele al meer dan 30 jaar in de sector zitten.

Voor ons kantoor te Sint-Niklaas zijn wij op zoek naar een extra gebouwenbeheerder, iemand die niet terugdeinst voor nauwkeurigheid, die flexibiliteit en klantentevredenheid hoog in het vaandel draagt.

FUNCTIE EN PROFIEL :

Je zal deel uitmaken van een enthousiast team van 5 collega’s. Als gebouwenbeheerder ben je het wettelijk uitvoerend orgaan van de mede-eigendom en de mandataris van de vereniging van mede-eigenaars die je vertegenwoordigt m.b.t. het dagelijks beheer van de gemeenschappelijke delen van een gebouw.

Je staat hoofdzakelijk in voor het technische beheer van de aan jou toegewezen residenties; op administratieve en boekhoudkundige vlak word je bijgestaan door een team van collega’s.

Als beheerder/syndicus ben je o.a. verantwoordelijk voor:

– Het bijeenroepen en leiden van de algemene en bijzondere vergadering en/of raad van mede-eigendom;
– Het uitwerken van de dagorde en verslagen jaarlijkse algemene vergadering en raad van mede-eigendom;
– Het volledige technische beheer van een residentie (o.a. het vaststellen en opvolgen van schades, opvolging en begeleiding van onderhoudswerken, …);
– Het laten uitvoeren van dringende herstellingen, verbeterings- en renovatiewerken;
– Het opstellen van mailings en communicatie t.a.v. de Vereniging van Mede-Eigenaars;
– Het correct toepassen van de vigerende wetgeving;
– …

PROFIEL:

Ervaring :
– Je beschikt over een Bachelor vastgoed/bouw en/of je hebt een andere specifieke opleiding gevolgd.
– Ervaring als syndicus/beheerder is een troef.
– Kennis van OpenSyndic is mooi meegenomen.
– Stressbestendig en flexibel – Je beschikt voer de nodige flexibiliteit en stressbestendigheid om verschillende onverwachte situaties efficiënt het hoofd te bieden.
– Punctueel en accuraat – Je bent een administratieve duizendpoot en hebt een organisatorisch vermogen. Je pakt elk dossiers kritisch aan, nauwkeurig en met een sterke zin voor verantwoordelijkheid.
– Zelfstandig en proactief – Je bent in staat problemen te signaleren en deze z.s.m. op te lossen. Je zal uit eigen beweging acties ondernemen en voorstellen doen om bepaalde problemen of knelpunten aan te pakken.
– Klantgericht – Je bent klantgericht en draagt het afleveren van een kwaliteitsvolle dienstverlening, waarvan je de eindverantwoordelijkheid draagt, hoog in het vaandel.
– Talenkennis – Je spreekt en schrijft heel goed Nederlands, Frans is een pluspunt.

OFFER :

– Een job vol uitdagingen met veel variatie. Je maakt deel uit van een enthousiast en jong team. Je hebt contact met verschillende medewerkers en leveranciers.
– Contract van onbepaalde duur.
– Permanente leermogelijkheden – Je leert veel bij on-the-job en krijgt de kans om interne en externe opleidingen te volgen.
– Vergoeding – Je krijgt een aantrekkelijk loon en extralegale voordelen in functie van jouw ervaring.
– Mogelijkheid tot BIV stage.

CONTACT:

Stuur uw CV met motivatiebrief naar pr@addvalue.eu met vermelding van de referentie
PR- 2048 – Gebouwenbeheerder.

Voor meer informatie, contacteer dhr. Philip Rosseel op +32 (0)475 75 87 96.