BRUSSELS AIRPORT COMPANY te Zaventem

Brussels Airport is één van de belangrijkste luchthavens in Europa en verbindt Brussel met 238 bestemmingen wereldwijd.
Het voorbije jaar kende de vlucht van Brussels Airport flink wat turbulentie, maar nu zit het weer op koers. Er is veel geloof in een mooie, duurzame toekomst voor de luchthaven en er is de ambitie om van Brussels Airport de beste luchthaven in Europa te maken.
De core business van BAC is de uitbating van de Nationale Luchthaven met zijn zgn. “gereguleerde assets” (terminals, gebouwen voor de veiligheidsdiensten, parkings, shopping area, horeca, advertentiemeubilair op en rond de luchthaven). Daarnaast echter beschikt BAC over een zeer belangrijk patrimonium van economisch zeer waardevolle gronden en gebouwen voor commerciële en logistieke activiteiten. In de strategische visie 2040 van Brussels Airport is er een duidelijke visie om de luchthaven verder te gaan ontwikkelen naar een volledig geconnecteerd economisch centrum. Brussels Airport is meer dan een luchthaven en wil zich verder ontwikkelen op vlak van passagierstransport, en ook op vlak van Cargo & Logistics, commerciële activiteiten en de ontwikkeling van een Airport Business District.
Om het departement Passenger Experience te versterken zoekt Brussels Airport Company een ‘Passenger Experience Process Manager’.

TAKEN EN VERANTWOORDELIJKHEDEN:

Challenge the status quo: je bent continu op zoek naar hoe het beter kan en houdt ervan om zelfstandig procesaanpassingen te identificeren, te analyseren, uit te rollen en te evalueren. Customer Centricity: je bent de customer voice die te allen tijde de ervaring of beleving van de passagiers op Brussels Airport naar voor schuift. Commitment: je bent het aanspreekpunt voor overleg met alle interne en externe stakeholders met als doel de beste oplossing of service te vinden voor de passagier. Co-creation: je bepaalt mee de strategie van het proces door middel van nieuwe ideeën, technologieën, evoluties in de markt, benchmarking,…en deze binnen de organisatie gemotiveerd naar voor te brengen. Crunch the data: je analyseert en onderzoekt data om problemen te begrijpen en opportuniteiten te zien, conclusies te trekken en voorstellen te lanceren om problemen op te lossen. Cascade the strategy: je implementeert de bedrijfsstrategie en roadmap in dagdagelijkse processen, zowel vanuit (grotere) projecten als kleinere verbeterinitiatieven. Je rapporteert aan het Head of Passenger Services.

PROFIEL:

Je beschikt over een Master diploma of gelijkwaardig door ervaring. Je hebt ervaring in customer experience, stakeholder management en beheer van projecten en budgetten.
Je ademt continuous improvement uit en draagt dit met zin en energie uit binnen een team en de bredere organisatie. Je wordt erkend als iemand die durft en steeds positief ingesteld is. Je kan out of the box denken, hebt een sterk analytisch vermogen en focus op oplossingsgerichtheid. Je houdt het overzicht van zowel day-to-day zaken, maar kan hier ook de juiste zaken uitlichten of extraheren op strategisch vlak (Helicopter view). Je beheerst het Nederlands of het Frans. Je hebt een goede passieve kennis van de tweede landstaal en een vlotte kennis van het Engels.

AANBOD:

Bij Brussels Airport werk je in een wereld op zich, vol nieuwe kansen en boeiende uitdagingen. Je komt terecht in een unieke en inspirerende omgeving.
Binnen deze functie ontvang je een aantrekkelijk salarispakket, waaronder een markconform loon, maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, groepsverzekering, mobiliteitspakket, smartphone, bonus, etc.
Verder gelooft Brussel Airport in een “hybrid way of working” waarin thuiswerk kan afgewisseld worden met werken op kantoor (flexibele werkuren).

MEER INFORMATIE:

Stuur jouw cv met motivatiebrief naar hdg@addvalue.eu en vermeld referentie HDG- Passenger Experience Process Manager
Voor meer informatie, contacteer Hans De Graef op +32 4758615 45 of hdg@addvalue.eu (elke werkdag tussen 08u30 en 21u00 of op zaterdag vanaf 10u00)