Contacteer Stefan Van Dijck

Brohl Wellpappe is een Duits familiebedrijf in de 8e generatie en ontwikkelt en produceert hoogwaardige verpakkingsoplossingen en displays van golfkarton en massief karton. Dit omvat POS-oplossingen voor de productpresentatie in de detailhandel, displays en transport- en verzendverpakkingen.
Met in totaal 7 gespecialiseerde locaties in Duitsland en Nederland bieden zij hun klanten een breed scala aan producten en diensten.
De advies- en ontwikkelingsmogelijkheden, het brede productenpallet, de hoge standaard drukkwaliteit en de leverservice zijn de pijlers onder de uitstekende naam die het bedrijf sinds jaar en dag in de markt heeft. Het bedrijf streeft er voortdurend naar state-of-the-art te zijn en haar opdrachtgevers het hoogst haalbare niveau te bieden op vlak van verpakkingstechniek.

In het kader van hun verdere groei, wenst Brohl Wellpappe zich te versterken met een ondernemende Business Development Manager voor België.

TAKEN EN VERANTWOORDELIJKHEDEN:

Je maakt deel uit van de Benelux sales organisatie van Brohl Wellpappe in Nijmegen (Nederland) en wordt de drijvende kracht achter de verdere commerciële ontwikkeling van de Belgische markt met als doel het vergroten van het marktaandeel en omzet. Na een gedegen inwerktraject zal je instaan voor o.a. :

• Ontwikkelen van nieuwe markten en klanten en het onderhouden van een aantal bestaande klantenrelaties (een groot deel van de verpakkingen worden gebruikt in de voedingsmiddelenindustrie – groei in online en andere sectoren is zeker gewenst).
• Opstellen van sales- en actieplannen die aansluiten bij de bedrijfsdoelstellingen en deze implementeren.
• Het inventariseren van klantwensen met als doel te komen tot de beste verpakkingsoplossingen aan de juiste prijs-kwaliteitverhouding.
• Deelname aan diverse sales & marketing activiteiten (beurzen, …).
• Meebepalen van Belgische social media strategie met als doel naamsbekendheid in België te verbeteren.
• …

Je rapporteert aan de Directeur Benelux en werkt nauw samen met de sales professionals en technici in Nederland en Duitsland.

PROFIEL:

• Je bent een succesvolle commerciële en ondernemende professional van maatwerkoplossingen.
• Je genoot een relevante opleiding (Bachelor/Master) of bent gelijkwaardig door ervaring.
• Je hebt ervaring/affiniteit met de verpakkings- of grafische industrie. Ervaring met de voedingsmiddelenindustrie (private label) is een sterk pluspunt.
• Je beschikt over de gave om nieuwe markten te ontwikkelen.
• Dat achter elk commercieel succes een gedegen marktonderzoek schuilgaat, is voor jou vanzelfsprekend.
• Niet alleen door interessante proposities weet je mensen aan je te binden, maar ook door je persoonlijke en communicatieve talenten.
• Klanten en collega’s waarderen je om je doortastende en betrokken manier van zakendoen. Hierbij sta je bekend als teamspeler, die het grotere geheel en de eigen doelstellingen niet uit het oog verliest.
• Je bent Nederlandstalig en hebt operationele kennis van het Duits. Kennis van andere talen (Engels/Frans) is uiteraard een pluspunt.

AANBOD:

Brohl Wellpappe is een stabiel en financieel gezond bedrijf met een kapitaalkrachtige Duitse moedermaatschappij waar veel aandacht wordt geschonken aan haar medewerkers en waar continu geïnvesteerd wordt in machines en nieuwe technieken.
Je gaat samenwerken met gedreven collega’s met veel kennis en passie voor hun vak, binnen een no-nonsense bedrijfscultuur.
Brohl Wellpappe biedt uiteraard een aantrekkelijk en motiverend verloningspakket en de nodige carrière mogelijkheden (oa de commerciële uitbouw van de Belgische markt).

MEER INFORMATIE:

Stuur uw CV met motivatiebrief naar svd@addvalue.eu met vermelding van de referentie
SVD- 2401 – Sales & Development België

Voor meer informatie, contacteer dhr. Stefan Van Dijck op +32 (0)496 05 89 56.

Contacteer Stefan Van Dijck