Amadys in Antwerpen

Amadys is als marktleider de belangrijkste systeem integrator en leverancier van end-to-end netwerken voor telecom, water, gas en elektriciteit. Klanten van Amadys zijn onder meer de netwerkoperatoren, distributiebedrijven, waterbedrijven, gas- en elektriciteitsmaatschappijen, installateurs, steden en gemeenten.
Amadys biedt haar klanten een one-stop-shop oplossing, aangevuld met diepgaande en specifieke technische expertise.
De Amadys holding is actief in België, Nederland, Luxemburg, Duitsland, Denemarken, Oostenrijk en Slowakije. De groep is in sterke groei en realiseert een omzet van € 380 miljoen en heeft 400 gespecialiseerde en gemotiveerde mensen in dienst.

TAKEN EN VERANTWOORDELIJKHEDEN:

Binnen Amadys ben je de sleutelfiguur in de digitalisatie van de verschillende bedrijfsprocessen en krijg je de nodige autonomie en vrijheid voor het realiseren van een goed draaiende softwareomgeving. Amadys is een sterk groeiende holding met vele mooie uitdagingen in het vooruitzicht (e-commerce, warehouse automation, …). In ieder geval heb je een gevarieerd en uitdagend takenpakket, o.a.:

– Analyseren van de verschillende bedrijfsprocessen (verkoop, logistiek, …), de huidige en toekomstige behoeften identificeren en vertalen naar SAP Business One. Je staat in voor de migratie tussen SAP Business One en de andere bedrijfsapplicaties.
– Ontwikkeling, implementatie, monitoring en onderhoud van applicaties (in samenwerking met key users). Je staat in voor de continuïteit en stabiliteit van de bedrijfsapplicaties.
– Je neemt graag initiatief en formuleert voorstellen voor optimalisatie en verbetering van de bedrijfsprocessen (continuous improvement). Je werkt actief mee aan toekomstige evoluties en integraties.
– Je traint en ondersteunt de gebruikers met het oog op een vlot en efficiënt gebruik van de software.
– …

Je rapporteert aan de COO van de holding.

PROFIEL:

• Je beschikt over een relevant Bachelor/Master diploma (IT, Economie, …) en hebt meerdere jaren werkervaring in een gelijkaardige functie.
• Je hebt ervaring met het zelfstandig uitvoeren van ERP software implementatie projecten.
• Ervaring met SAP Business One is uiteraard een groot pluspunt. Relevante ervaring met een ander ERP systeem kan ook in aanmerking komen.
• Je geeft blijk van goede organisatorische capaciteiten en gaat planmatig te werk
• Je bent sterk in strategisch denken en bent analytische ingesteld.
• Je communiceert en presenteert je ideeën op C-level niveau.
• Je hebt een goede algemene kennis van besturingssystemen (Windows, Linux) en Office applicaties.
• Naast het Nederlands heb je een uitstekende kennis van het Engels. Kennis van het Frans en/of Duits is een pluspunt.

AANBOD:

Een uiterst gevarieerde en uitdagende functie met een grote betrokkenheid binnen een mooie en groeiende organisatie. Ruimte voor groei en ondernemerschap. Veel aandacht voor een gezonde work life balans (flexibele uren, mogelijkheid tot thuiswerk, …), mogelijkheden voor bijkomende opleidingen, …
Aantrekkelijke financiële voorwaarden in functie van je kennis en ervaring.

MEER INFORMATIE:

Stuur uw CV met motivatiebrief naar svd@addvalue.eu met vermelding van de referentie

SVD- 2246 – Project Manager

Voor meer informatie, contacteer dhr. Stefan Van Dijck op +32 (0)496 05 89 56.