SICK te Asse

Onze klant SICK is een toonaangevende wereldspeler in industriële automatisering. SICK België maakt deel uit van de Belgische top 10 in automatisering en is sterk gewapend voor de nieuwste uitdagingen in automatisering.
SICK creëert innovatieve sensoren en sensoroplossingen voor zeer uiteenlopende markten en toepassingen.
SICK stelt drie zaken voorop: expertise, service en oplossingsgerichtheid; op deze basis wil SICK zijn klanten volop ondersteunen om blijvend succes te boeken.
Om het Serviceteam te versterken is SICK op zoek naar een SERVICE ADMINISTRATOR

Een administratieve duizendpoot met interesse voor Contract & Vendor Management en een hart voor de wereld van service management!

TAKEN EN VERANTWOORDELIJKHEDEN:

o Je bent verantwoordelijk voor de volledige workflow van servicecontracten, van offerte tot contractopmaak naar de klant, in SAP en CRM.
o Je verhoogt mee de klanttevredenheid door het afnemen van enquêtes, plannen en deelnemen aan reviewmeetings, opvolgen van klachten.
o Vendor Management (service providers/partners, service tools, 3rd party materiaal).
o Je gaat service calculatie tools, offerte templates en service prijslijsten updaten.
o Je zorgt voor ondersteuning van het certificeringsproces van veiligheids- en kwaliteitsaudits en het updaten van procedures.
o Je staat in voor het beheer van service tools.
o Je bent verantwoordelijk voor de administratieve workflow van trainingen voor de service engineers (in & extern, klant-veiligheidsinstructies).
o Je levert KPI rapportages voor service uitvoering aan.

PROFIEL:

o Je bent in het bezit van een bachelor diploma of gelijkwaardig door ervaring.
o Je hebt bij voorkeur een eerste werkervaring van min. 2 jaar.
o Kennis van Microsoft Office is een must en ervaring met SAP, Microsoft CRM is een plus.
o Organisatie en planning zitten in je DNA.
o Je let op alle punten en komma’s en communiceert als de beste.
o Je hebt idealiter ook wat commerciële flair.

AANBOD:

o Een gevarieerde en boeiende positie in een ambitieus groeibedrijf met sterke principes van eerlijkheid, loyaliteit en inzet. Als de innovatieve nummer 1 sensorproducent van de wereld heeft Sick je veel te bieden.
o Je komt terecht in een omgeving waar “fun at work” en work-life balance een realiteit zijn.
o Je blijft jezelf echt ontwikkelen en dat is niet zomaar een belofte. Via de Sick Intelligence Academy heb je toegang tot ruim 4500 trainingen, duizenden mogelijkheden dus voor persoonlijke groei.
O Je maakt deel uit van een hecht team. Met bijna 60 collega’s is Sick België compact genoeg om elkaar te kennen. Dat maakt het samenwerken gemakkelijk. Je werkt ook internationaal samen met tal van collega’s binnen de cluster Zuid-West Europa. De ervaring leert dat dit bijzonder inspirerend werkt.
o Een competitief salarispakket met uitgebreide extralegale voordelen.

MEER INFORMATIE:

Voor meer informatie, contacteer Hans De Graef op 0475/861545 (8u30 – 20u30 / week-weekend). Of stuur uw CV met motivatiebrief t.a.v. hdg@addvalue.eu. Add Value behandelt elke reactie binnen de 48 u en discreet.