Brussels Airport Company te Zaventem

Brussels Airport is één van de belangrijkste luchthavens in Europa en verbindt Brussel met 238 bestemmingen wereldwijd.
Het voorbije jaar kende de vlucht van Brussels Airport flink wat turbulentie, maar nu zit het weer op koers. Er is veel geloof in een mooie, duurzame toekomst voor de luchthaven en er is de ambitie om van Brussels Airport de beste luchthaven in Europa te maken.
De core business van BAC is de uitbating van de Nationale Luchthaven met zijn zgn. “gereguleerde assets” (terminals, gebouwen voor de veiligheidsdiensten, parkings, shopping area, horeca, advertentiemeubilair op en rond de luchthaven). Daarnaast echter beschikt BAC over een zeer belangrijk patrimonium van economisch zeer waardevolle gronden en gebouwen voor commerciële en logistieke activiteiten. In de strategische visie 2040 van Brussels Airport is er een duidelijke visie om de luchthaven verder te gaan ontwikkelen naar een volledig geconnecteerd economisch centrum. Brussels Airport is meer dan een luchthaven en wil zich verder ontwikkelen op vlak van passagierstransport, en ook op vlak van Cargo & Logistics, commerciële activiteiten en de ontwikkeling van een Airport Business District.
Om het departement Business Development/Asset Management & Construction te versterken zoekt Brussels Airport Company voor het Technical Office team een
Shared Knowledge Center Manager.

TAKEN EN VERANTWOORDELIJKHEDEN:

Je coördineert en organiseert de diensten van het Shared Knowledge Center op een klantgerichte, efficiënte en toekomstgerichte wijze. Je coördineert, stuurt en enthousiasmeert een multifunctioneel team (drawing specialisten, landmeters, print & archiveringsdiensten,…). Je waarborgt de beschikbaarheid van kwalitatieve en betrouwbare plannen en asset gerelateerde data, die van belang zijn voor het actief en optimaal beheer van de luchthaveninfrastructuur. Je werkt nauw samen met verschillende interne stakeholders zoals GIS-team, Works Coördinator, Asset Managers, (Senior) Project Managers, Asset & Drawing Coördinator, FSO, FES, H&S, Real Estate,…. Je volgt welke trends en Best Practices toegepast kunnen worden binnen Brussels Airport Company, alsook het introduceren van nieuwe toepassingen en gebruiken die binnen andere bedrijven ingang vinden, met een prioritaire focus op BIM (Business Information Modelling). Je werkt een toekomstgerichte visie uit voor de activiteiten van het Shared Knowledge Center in lijn met de bredere asset management strategie, in overleg met de stakeholders binnen AM&C. Je rapporteert aan Asset Knowledge Manager.

PROFIEL:

Je beschikt over een Master diploma of gelijkwaardig door ervaring. Je hebt minimum 5 jaar relevante ervaring waaronder ervaring in het aansturen van een team van technische experten. Je bent in staat om teamleden te motiveren, te ondersteunen en hun groeipotentieel te ontwikkelen via coaching. Je kan je teamleden enthousiasmeren en hen meenemen in je toekomstvisie. Kennis van drawing technologie en GIS is een plus, kennis en ervaring met BIM is een grote troef. Je bent sterk communicatief en bent in staat een langetermijnvisie voor de activiteiten van het Center te ontwikkelen en deze breed te vertalen binnen Asset Management en Construction. Je bent vasthoudend en geeft niet snel op. Je staat open voor dialoog en consensus. Je bent proactief en neemt graag initiatief. Dankzij je overtuigingskracht kan je onderhandelen en overleg met klanten stimuleren. Je bent analytisch, procesgericht en bereid ze aan te sturen of te wijzigen indien nodig. Je beheerst het Nederlands of het Frans. Je hebt een goede kennis van de tweede landstaal en het Engels.

AANBOD:

Bij Brussels Airport werk je in een wereld op zich, vol nieuwe kansen en boeiende uitdagingen. Je komt terecht in een unieke en inspirerende omgeving.
Binnen deze kaderfunctie ontvang je een aantrekkelijk salarispakket, waaronder een markconform loon, maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, groepsverzekering, mobiliteitspakket, smartphone, bonus, etc.
Verder gelooft Brussel Airport in een “hybrid way of working” waarin thuiswerk kan afgewisseld worden met werken op kantoor (flexibele werkuren).

MEER INFORMATIE:

Stuur jouw cv met motivatiebrief naar hdg@addvalue.eu en vermeld referentie HDG- Shared Knowledge Center Manager
Voor meer informatie, contacteer Hans De Graef op +32 4758615 45 of hdg@addvalue.eu (elke werkdag tussen 08u30 en 21u00 of op zaterdag vanaf 10u00)