Industriële Voertuigen & Robots

Sick in Asse

SICK is een toonaangevende wereldspeler in de industriële automatisering, met wereldwijd 8.300 medewerkers en een omzet van meer dan 1,4 Miljard euro. Het Belgische filiaal SICK nv, gevestigd in Asse, realiseert met 52 medewerkers een omzet van 25 miljoen euro.

We creëren innovatieve sensoren en sensoroplossingen voor industriële applicaties. SICK is erkend expert in industriële, logistieke en proces automatisering.

Om ons salesteam te versterken, zoeken wij een :  Account Manager Industriële Voertuigen & Robots

Uw uitdaging:

In het Belgische team van SICK zal je als commercieel verantwoordelijke instaan voor de verkoop van onze oplossingen en diensten voor industriële automatisering binnen de branche van ‘Mobile Vehicles & Robots’, voornamelijk in Vlaanderen. Tot jouw klanten behoren zowel OEM’s als integratoren in jouw regio.

  • Je onderhoudt en breidt de bestaande relaties met onze klanten uit, je bent actief op de markt – in die rol breng je nieuwe opportuniteiten voor jouw doelmarkt in kaart – en bijgevolg genereer je ook nieuwe activiteiten.
  • Je herkent commerciële opportuniteiten als geen ander en weet prospecten om te toveren tot trouwe klanten, je ontwikkelt ‘business’.
  • Je bent een belangrijk aanspreekpunt voor jouw klanten en prospecten, want je slaagt er telkens in, met hen, een oplossing te vinden op maat van hun behoeften.
  • Je bent letterlijk de brug tussen onze klanten en onze organisatie. Je kan altijd rekenen op de technische expertise van onze ondersteunende diensten.

Klantgerichtheid is voor jou een topprioriteit. Je bent trots op de uitstekende relaties die je met jouw klanten onderhoudt en je probeert op de hoogte te blijven van hun behoeften, maar ook van hun eventuele uitdagingen met de bedoeling om die vastberaden aan te pakken en op te lossen. Je weet wat de klant motiveert en je kent zijn dossier.
Naast die relationele verantwoordelijkheden regel je ook de interne gang van zaken: je volgt jouw dossiers op de voet, maakt offertes en prijsberekeningen en stelt contracten op. Uiteraard volg je de nagestreefde verkoopcijfers op de voet.

Uw profiel:

  • Je genoot een opleiding automatiseringstechnieken of bent gelijkwaardig door ervaring.
  • Je bent een dynamisch & zelfstandig ingesteld persoon. Ervaring in een B2B-omgeving, bij voorkeur in automatisatie is een pluspunt. Tegelijk ben je een teamplayer en stressbestendig.
  • Je kan je vlot uitdrukken in het Nederlands en Engels. Kennis van het Frans is een pluspunt.
  • Kennis van industriële voertuigen en robotica is eveneneens een interessante troef.

SICK biedt je een aantrekkelijke gevarieerde functie aan, die je toelaat om je op een zelfstandige manier te ontplooien in een dynamisch bedrijf met uitgesproken principes: authenticiteit, loyaliteit en permanente inzet.
Voor deze functie bieden wij jou een aantrekkelijk salaris aangevuld met tal van extra-legale voordelen plus een bedrijfwagen.
Daarnaast kan je rekenen op een grondige basisopleiding en periodieke technische cursussen en internationale contacten binnen een professionele organisatie.

INTERESSE

Stuur dan zo snel mogelijk jouw CV en begeleidend schrijven
met vermelding van de referentie Account Manager Industriële Voertuigen & Robots – naar info@addvalue.eu
Voor meer informatie, contacteer Erwin Jacquemyns op 0475 612 139.