Dumaco te Nederland

Met zeven locaties in Nederland, een modern machinepark, vernieuwde technologieën en hooggekwalificeerd personeel is Dumaco de grootste plaatwerker in de Benelux en staan ze bekend als dè specialist in hun vakgebied.

Door hun omvang en integrale platform met een grote hoeveelheid aan metaalbewerkingen zijn ze in staat om te integreren in de keten van hun klanten. Hierbij zijn kwaliteit, snelheid en leveringsbetrouwbaarheid gewaarborgd, bij zowel kleine aantallen als bij zeer grote meer seriematige opdrachten en projecten. Dumaco werkt voor uiteenlopende klanten in markten zoals de machinebouw, automotive, food, infrastructuur, bouw en energy.

Door samen te werken vanuit de overtuiging dat ‘every part counts’ laten zij steeds weer zien dat Dumaco in staat is om bewerkingen (lasersnijden, zetten, buigen), verspanen (zagen, draaien, boren, frezen), lassen (inclusief robotlassen) en nabehandelingen (poedercoaten, stralen en beitsen) succesvol uit te voeren waarbij assemblage en montage ook tot het dienstenpakket kunnen worden gerekend.

In het kader van hun verdere groei, wenst Dumaco zich te versterken met een ondernemende Business Development Manager voor België.

TAKEN EN VERANTWOORDELIJKHEDEN:

Je maakt deel uit van de sales organisatie van Dumaco in Nederland en wordt de drijvende kracht achter de verdere commerciële ontwikkeling van de Belgische markt met als doel het vergroten van het marktaandeel en omzet. Tot jouw taken behoren o.a.:

• Onderhouden van bestaande klantenrelaties en ontwikkelen van nieuwe markten en klanten.
• Opstellen van sales- en actieplannen die aansluiten bij de bedrijfsdoelstellingen en deze implementeren.
• Het inventariseren van klantwensen en het aanbieden van klant specifieke oplossingen op basis van technische expertise.
• Deelname aan diverse sales & marketing activiteiten (beurzen, …).
• …

Je rapporteert aan de Sales Manager en werkt nauw samen met de sales professionals en technici op de verschillende locaties.

PROFIEL:

• Je bent een succesvolle commerciële professional en genoot een relevante opleiding (Bachelor/Master) of bent gelijkwaardig door ervaring.
• Je hebt ervaring/affiniteit met een technische productie omgeving en beschikt over de gave om nieuwe markten te ontwikkelen. Daarbij word je geprikkeld door een uitdaging, waar je een eigen stempel op kunt drukken.
• Dat achter elk commercieel succes een gedegen marktonderzoek schuilgaat, is voor jou vanzelfsprekend.
• Je bent dan ook in staat om de mede door jou ontwikkelde visie en verkoopstrategie te vertalen naar succesvolle commerciële acties.
• Niet alleen door interessante proposities weet je mensen aan je te binden, maar ook door je persoonlijke en communicatieve talenten.
• Afspraak is voor jou ook daadwerkelijk afspraak. Klanten en collega’s waarderen je om je doortastende en betrokken manier van zakendoen. Hierbij sta je bekend als teamspeler, die het grotere geheel en de eigen doelstellingen niet uit het oog verliest.

AANBOD:

Binnen Dumaco bouwt men aan een gedreven en enthousiast team waar je onderdeel van uit zult maken. Je gaat samenwerken met gedreven collega’s met veel kennis en passie voor hun vak, binnen een no-nonsense bedrijfscultuur.
Dumaco biedt uiteraard een aantrekkelijk en motiverend verloningspakket en de nodige carrière mogelijkheden (oa de commerciële uitbouw van de Belgische markt).

MEER INFORMATIE:

Stuur uw CV met motivatiebrief naar svd@addvalue.eu met vermelding van de referentie
SVD- 2245 – Business Development Manager België

Voor meer informatie, contacteer dhr. Stefan Van Dijck op +32 (0)496 05 89 56.