SD WORX te Antwerpen

Onze klant, SD Worx Staffing & Career Solutions is een jonge, gedreven & dynamische organisatie die zich specialiseert in rekrutering en flexibele tewerkstelling.
Voor de verdere uitbouw van de Nationale Account portefeuille is SD Worx Staffing Solutions op zoek naar een BUSINESS DEVELOPMENT MANAGER.

TAKEN EN VERANTWOORDELIJKHEDEN:

o Je zal de prospectenportefeuille verder ontwikkelen en uitbouwen. Je probeert hierin de prospect steeds te adviseren vanuit jouw expertise en je biedt de prospect de juiste dienst aan uit het pakket van SD Worx Staffing Solutions.
o Jij zit in de driver seat voor de prospectie op Nationale Accounts: van eerste cold call tot allerlaatste handtekening op het contract. Wat hoort er nog bij? Koude prospectie nationaal (focus op Vlaanderen), lokale prospectie in samenwerking met de collega’s in het ruim kantorennet, netwerk opbouwen door aanwezigheid in de markt en op events.
o Deal kunnen afsluiten en contract laten tekenen? Geweldig! De volgende stap is om de goede overdracht te doen naar de business.
o In deze functie zal je ook de complexe en nationale tenders volledig managen en je neemt de lead over de interne coördinatie, in samenspraak met de support afdelingen en het kantorennetwerk.

PROFIEL:

o Je voelt je als een vis in het water wanneer je complexe en nationale tenders kan managen en de lead kan nemen in de interne coördinatie.
o Je combineert dit met minimum 5 jaar ervaring in complexe verkoop, bij voorkeur in een hunting rol.
o De uitzendsector kent geen geheimen voor jou.
o Jouw goede kennis van het Nederlands, het Frans en het Engels zorgt ervoor dat je elke tender kan uitschrijven.
o Je bent bereid om je voor je functie nationaal te verplaatsen.

AANBOD:

o Je komt terecht in een dynamische, stabiele omgeving waar je alle kansen krijgt om jezelf te ontplooien en om te groeien op basis van je talenten en interesses.
o Je kan mee bouwen aan het verhaal van SD Worx Staffing Solutions waarbij je mag rekenen op een afwisselende functie met ruimte voor initiatief.
o Je mag rekenen op een aantrekkelijk verloningspakket met o.a. bedrijfswagen met tankkaart, smartphone, laptop, work from home kit, maaltijdcheques, bonussen en 12 ADV-dagen,….

MEER INFORMATIE:

Voor meer informatie, contacteer Hans De Graef op 0475/861545 (8u30 – 20u30 / week-weekend). Of stuur uw CV met motivatiebrief t.a.v. hdg@addvalue.eu. Add Value behandelt elke reactie binnen de 48 u en discreet.