Go4Jobs voor Oost- en West-Vlaanderen

Onze klant Go4Jobs (www.go4jobs.be en www.werkenbij.go4jobs.be ) is een jong en het snelst groeiend Vlaams selectie-en uitzend kantorennetwerk (23 kantoren in Antwerpen, Oost- en West Vlaanderen) met sterke toekomstambities over heel Vlaanderen. Go4Jobs pakt personeelszaken heel anders aan, omdat de organisatie vrij uniek is in de sector. De kantoren worden in cluster geleid door zelfstandige uitzendondernemers, die elk een jarenlange ervaring hebben opgebouwd in de uitzendsector en die rond een unieke invulling van het franchising-idee hun kantorennetwerk in grote vrijheid uitbouwen, met ondersteuning van het shared-service center (hoofdkantoor) in Antwerpen. Go4Jobs richt zich vooral op een locaal KMO cliënteel. Om hun groei mee te realiseren is Go4Jobs op zoek naar een “BUSINESS OPERATIONS MANAGER” (OOST- EN WEST-VLAANDEREN)
COMMERCIEEL ONDERNEMEND – ACCOUNTMANAGEMENT – TEAMCOACH – LEARNING & DEVELOPMENT

TAKEN EN VERANTWOORDELIJKHEDEN:

Ben jij de ervaren en gepassioneerde persoon die ervan houdt om teams te helpen groeien?

o door het tijdelijk aansturen van teams in afwachting van de opstart van een uitzendondernemer.
o door het coachen en ondersteunen van deze teams, het voeren van commerciële gesprekken met prospecten en klanten, accountmanagement,..
o door het geven en evalueren van opleidingen die de commerciële groei van de Go4Jobbers en de kantoren ondersteunt.
o door de creatie van sales trainingen en opleidingstrajecten binnen de Go4Jobs Academy in samenwerking met de Training & Development specialist.

PROFIEL:

o Een positieve en aanstekelijke persoonlijkheid, om de teams te laten groeien.
o Een sales driven persoon met bewezen track of record in uitzend- en selectiesector (als Office Manager, Branch Manager, District Manager,… ).
o Sterk analytisch inzicht en vermogen om procesmatig te denken.
o Sterk in situationeel leiderschap en iemand die heel graag water geeft aan anderen.
o Innoveren, enthousiasmeren, ontwikkelen zitten in jouw DNA.
o Planmatig & gestructureerd.
o Flexibel om geregeld verplaatsingen te doen tussen kantoren.

AANBOD:

o Een gevarieerde functie bij de coolste werkgever ooit…met veel ruimte voor initiatief en persoonlijke ontwikkeling.
o Levenslang leren in de Go4Jobs Academy met tal van opleidingen en inspirerende workshops.
o je kan werken in en voor een KMO-cultuur, dus met directe impact en korte beslissingslijnen in plaats van eindeloze KPI’s,
o Toffe events en get-togethers met alle Go4Jobs collega’s. Hoge funfactor en culinaire hoogstandjes gegarandeerd!
o … en niet onbelangrijk …een marktconform salarispakket inclusief auto en tankkaart, laptop, maaltijdcheques en ecocheques, een uitstekende groeps-en hospitalisatieverzekering. Daar hoort ook een hoop me-time bij met naast de wettelijke vakantie 12 ADV-dagen en mogelijkheid tot thuiswerk.

MEER INFORMATIE:

Voor meer informatie, contacteer Hans De Graef op 0475/861545 (8u30 – 20u30 / week-weekend). Of stuur uw CV met motivatiebrief t.a.v. hdg@addvalue.eu. Add Value behandelt elke reactie binnen de 48 u en discreet.