Evodis te Battice / Antwerpen

Evodis (www.evodis.be) levert technische producten aan professionals in de water-, gas-, telecom-, en elektriciteitssector. Hun breed product assortiment bestaat o.a. uit gascomponenten, waterlekdetectiesystemen, connectoren, transformatoren, meetapparatuur, componenten voor glasvezelnetwerken, gereedschappen en nog veel meer.
Evodis wordt gedragen door een team van gemotiveerde collega’s die professionaliteit en entrepreneurship hoog in het vaandel dragen.
Evodis is een financieel gezond en sterk groeibedrijf, gedreven door innovatie. De producten en expertise zijn helemaal afgestemd op o.a. de “green deal”, de energietransitie en de fiber roll-out in België.

TAKEN EN VERANTWOORDELIJKHEDEN:

Dit betreft een gevarieerde en uitdagende functie, waarbij je voldoende coaching en ondersteuning krijgt van de Managing Director en de rest van het team. Tot je taken behoren o.a.:

• Uitbouwen van duurzame, lange-termijnrelaties met je contacten (netbeheerders, installateurs, leveranciers, …).
• Voorstellen van het productportfolio van Evodis en de nieuwste product- en markontwikkelingen.
• Als ondernemer volg je jouw projecten van A tot Z op in samenwerking met collega’s en fabrikanten.
• Je kan rekenen op onze aankoopdienst tijdens het opstellen van je offertes.
• …

Je rapporteert aan de Sales Director.

PROFIEL:

• Je hebt een bachelor- of masterdiploma met een technisch/commerciële oriëntatie of gelijkwaardige beroepservaring in een B2B rol aan netbeheerders (water, gas, elektriciteit, telecom)
• Je bent een teamplayer, resultaat gedreven en zeer nauwkeurig.
• Je beschikt over voortreffelijke verbale en schriftelijke vaardigheden in het Nederlands. Kennis van het Frans, Duits en/of Engels is een pluspunt

AANBOD:

Een uiterst gevarieerde en uitdagende functie met een grote betrokkenheid binnen een mooie en groeiende organisatie. Ruimte voor groei en ondernemerschap. Veel aandacht voor een gezonde work life balans (flexibele uren, mogelijkheid tot thuiswerk, …), mogelijkheden voor bijkomende opleidingen, …
Aantrekkelijke financiële voorwaarden in functie van je kennis en ervaring.

MEER INFORMATIE:

Stuur uw CV met motivatiebrief naar svd@addvalue.eu met vermelding van de referentie
SVD- 2245 – Project Engineer

Voor meer informatie, contacteer dhr. Stefan Van Dijck op +32 (0)496 05 89 56.