POC Partners (www.pocpartners.com) in Pittem is ruim 30 jaar actief als projectontwikkelaar in de vastgoedsector en is gespecialiseerd in exclusief vastgoed aan de kust, zowel in België als in Polen. Het team bestaat uit gerenommeerde Belgische investeerders die hun ervaring, expertise en know-how hebben gebundeld in een bijzonder professioneel bestuur. Het resultaat daarvan zijn architecturale parels op de beste locaties aan zee. POC groeit voortdurend en is daarom op zoek naar een dynamische en creatieve “SALES EN MARKETING MANAGER MET ERVARING IN B2C-OMGEVING” – En veel interesse in verkoop van residentieel kustvastgoed.

TAKEN EN VERANTWOORDELIJKHEDEN:

• Het commercialiseren en vermarkten van exclusieve vastgoedprojecten aan de kust en in Polen is jouw hoofdverantwoordelijkheid. Je hebt daarvoor een team van verkopers / makelaars die je aanstuurt, coacht en opvolgt. Maar je bent bereid ook zelf je handen uit de mouwen te steken, als dat nodig is.
• Je ontwikkelt samen met externe marketingbureaus eigenzinnige en scherpe marketingcampagnes en zoekt hiervoor binnen- en buitenlandse partners met de nodige autoriteit en uitstraling.
• Je overlegt continu met de CEO en trekt samen met het hele management-team aan de kar.

PROFIEL:

Je bent gepassioneerd door alles wat met sales en marketing te maken heeft in een B2C-omgeving en hebt daar min. 7 jaar ervaring in (hoeft niet noodzakelijk in de vastgoedsector te zijn, maar wel relevante ervaring) – je weet hoe je salesprocessen moet opzetten en opvolgen en kan je verkoopteam naar een hoger niveau tillen – je hebt genoeg creativiteit om externe marketingbureaus te ‘challengen’ en samen met hen originele zaken te ontwerpen – je ziet werk en pakt zaken aan – je neemt initiatieven en je bent een ‘trekker’ – je bent een ‘bijtertje’ en wil steeds de beste zijn – je bent moedig; je laat je niet uit je lood slaan door een tegenslag, maar krabbelt weer recht en probeert dan nieuwe zaken uit – je houdt ervan om mee te timmeren aan de toekomst van een bedrijf – je hebt voldoende ‘vuur’ in jou en door je nieuwsgierigheid ben je een ‘voordenker’ in plaats van een na-denker – je hebt heel veel goesting om je in te werken in de wereld van het (kust)vastgoed, deze inspanning schrikt je niet af – je bent geen hard-seller, maar volgt de leads wel goed op – je bent een eerlijk persoon – je werkt alsof het voor jezelf zou zijn – je hebt een stevig stel brains (dus min. een bachelor-diploma) en kan verschillende projecten terzelfdertijd managen – je bent stevig genoeg om met externe partijen in overleg te gaan en hen te sturen – je durft platgetreden paden verlaten – regelmatig een korte verplaatsing naar Polen schrikt je niet af – je houdt ervan om te werken in een kleine structuur met korte beslissingslijnen – je bent iemand die de lat hoog legt… Kortom, je hebt heel wat in je mars!
Wij weten dat witte raven zeldzaam zijn… dus een blonde kraai of een zwarte Jan-van-Gent kan ook!

AANBOD:

• een leidende managementrol bij een referentie-vastgoedontwikkelaar, die doorgedreven aandacht schenkt aan architecturale concepten en kwaliteit (je bureau staat in Pittem, maar gezien de projecten, ben je ook vaak aan de kust aan het werk);
• een uitdagende job binnen een financieel sterke en betrouwbare groep, met heel veel mooie projecten in de pipeline;
• een mooie verloning (inclusief bedrijfswagen, tools en extra-legale voordelen).

MEER INFORMATIE:

Niet twijfelen dan! Stuur zo snel als mogelijk jouw CV met motivatiebrief naar et@addvalue.eu met vermelding van ‘Sales & Marketing Manager Real Estate’. Voor meer informatie, contacteer Els Temmerman op 0474 64 35 10 ( Bereikbaar elke werkdag van 8-21u). Wij gaan graag met jou aan tafel zitten om jouw ambities verder te bespreken.