Real Estate Marketing & Sales Manager

ontwikkeling van de Belgische en Poolse regio’s

POC Partners (www.pocpartners.com) met hoofdkantoor in Pittem is ruim 25 jaar actief als projectontwikkelaar in de vastgoedsector en is gespecialiseerd in vastgoed aan de kust, zowel in België als internationaal (Polen). Het team bestaat uit gerenommeerde Belgische investeerders (group Desimpel, group Despiegelaere, group Donck, group Taffeiren en group Vandermarliere) die hun ervaring, expertise en knowhow combineren in een bijzonder professioneel bestuur. Doorheen de jaren heeft POC Partners haar expertise en ervaring nog verder verfijnd en heeft hierdoor een zeer sterke knowhow opgebouwd met de realisatie van woningen en appartementen, en daarnaast ook van commercieel vastgoed, en kantoor- en bedrijfsgebouwen. POC Partners zet in op de beste locaties en doordachte architecturale concepten en ontwerpen, en is daardoor dé referentie in appartementen met zeezicht. POC Partners realiseert een gezonde en groeiende omzet en heeft voldoende projecten in de pipeline om zich van haar toekomst te verzekeren. Om de groei en huidige projecten professioneel te ondersteunen, is er vandaag in het hoofdkantoor in Pittem een opportuniteit voor een Real Estate Marketing & Sales Manager – ontwikkeling van de Belgische en Poolse regio’s

TAKEN EN VERANTWOORDELIJKHEDEN:

 • Je maakt deel uit van het managementteam waardoor je vanaf de ontwikkelingsfase betrokken wordt in de vastgoedprojecten.
 • Het ‘marketen’ en commercialiseren van de vastgoedprojecten is je hoofdverantwoordelijkheid. En dus in lijn van de hoge architecturale en kwaliteitsstandaarden van de vastgoedprojecten, ontwikkel je eigenzinnige en scherpe marketingcampagnes, en zoekt hiervoor binnen- en buitenlandse partners met de nodige autoriteit en uitstraling.
 • Je ontwikkelt de commercialiseringstrajecten en zorgt tevens voor de uitvoering ervan.
 • Je vertaalt deze trajecten ook naar de Poolse markt. Hiervoor adviseer je het Poolse team en je zorgt er voor dat de plannen geïmplementeerd worden. Je bent bereid om tweemaandelijks gedurende een halve week in het Poolse kantoor door te brengen.
 • In het Belgische team (15 FTE) stuur je het eigen verkoopnetwerk aan, en zal je het ook uitbreiden. Je ondersteunt het door systemen op te zetten waardoor ze voldoende leads krijgen. Je bent ook verantwoordelijk voor het opvolgen en aansturen van de makelaars. Je hebt tevens een adviserende en ondersteunende functie ten aanzien van het Poolse team.
 • Je rapporteert aan de Algemeen Directeur.

PROFIEL:

 • Je beschikt over relevante ervaring in de vastgoedmarkt, je kent de actoren en de regelgeving hieromtrent.
 • Uiteraard ben je ervaren in het uitwerken en uitvoeren van marketing- en salesprocessen.
 • Je hebt voldoende ‘vuur’ in je en door je nieuwgierigheid ben je een voor-denker in plaats van een na-denker, waardoor je scherpe ideeën ontwikkelt en de overige leden van de directie en het team kan uitdagen.
 • Je kan werken in een hands-on cultuur eigen aan de vlakke structuur van POC Partners, met korte beslissingslijnen.
 • Je plichtsbesef en verantwoordelijkheidsgevoel zorgen ervoor dat de projecten worden opgevolgd en uitgevoerd.

AANBOD:

 •  Je neemt een leidende rol op bij een referentie-vastgoedontwikkelaar, die doorgedreven aandacht schenkt aan architecturale concepten en kwaliteit.
 •  Je werkt binnen een financieel sterke en betrouwbare groep, met een gezonde pipeline aan projecten om de toekomst te verzekeren.
 • Je geniet van een marktconforme verloning (inclusief bedrijfswagen, tools en extra-legale voordelen).

MEER INFORMATIE:

Stuur uw CV met motivatiebrief t.a.v. Els Temmerman naar et@addvalue.eu met vermelding van de referentie ET – 1835 – Real Estate Marketing & Sales Manager.

Add Value behandelt elke reactie binnen de 48 u en discreet.

Voor meer informatie, contacteer Els Temmerman op 0474 64 35 10.