België

BEDRIJF:

Adelco Electronics (HQ Capelle aan den IJssel) is een toonaangevende leverancier van industriële elektronische building Blocks (displays met touch technology, embedded & wireless modules) voor de maakindustrie in de Benelux.
De productspecialisten van Adelco werken uitsluitend projectmatig en zijn als innoverende business partner verantwoordelijk voor het design-in van hun producten in het ontwerp/eindproduct van de klant.
Sinds 2018 maakt Adelco deel uit van de Nederlandse beursgenoteerde Batenburg groep (HQ Rotterdam / > 900 medewerkers/ omzet € 150mio)
Om de Belgische markt verder te ontwikkelen, is Adelco Electronics momenteel op zoek naar een SALES MANAGER België.

TAKEN EN VERANTWOORDELIJKHEDEN:

Als sales manager ben je verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van de verkooporganisatie in België. Je staat in voor het onderhouden van de bestaande relaties en het genereren van nieuwe opportuniteiten waarbij de nadruk ligt op het promoten van high-end elektrotechnische modules en displays.
Je bent verantwoordelijk voor het opzetten van de verkoopstrategie/planning met als doel een stevige omzetgroei en gezonde winstmarge te realiseren.
Je staat in voor de uitbouw van het Belgische team dat o.a. uit een multidisciplinaire productspecialist en application engineer zal bestaan. Zolang dit niet het geval is zal je ondersteund worden door de bestaande productspecialisten van Displays, Embedded en Wireless producten uit Nederland.
Je rapporteert aan de commercieel directeur Benelux.

PROFIEL:

– Je genoot een hogere opleiding (Bachelor/Master) richting elektrotechniek of bent gelijkwaardig door ervaring.
– Je beschikt over aantoonbare commerciële werkervaring gericht op high-end elektronica oplossingen zoals Displays (met touch technologie), Wireless & Embedded modules.
– Je hebt sterke interesse in technologie en het uitwerken van totaaloplossingen.
– Je hebt uitstekende communicatieve en commerciële vaardigheden.
– Je bent van nature een daadkrachtig, oplossings- en resultaatgericht persoon.
– Je bent een gedreven persoon en beschikt over een gezonde dosis ondernemerschap.
– Je bent een echte netwerker die op alle niveaus in een organisatie contacten kan leggen.
– Je bent energiek/vindingrijk en beschikt over een strategisch denkvermogen.
– Je bent Nederlandstalig en hebt operationele kennis van de Engelse taal. Kennis van het Frans is een sterk pluspunt.

AANBOD:

Een verantwoordelijke en uitdagende positie bij een vooraanstaande productspecialist met veel ruimte voor eigen initiatief. De opportuniteit om de Belgische entiteit van Adelco Electronics mee vorm te geven en verder uit te bouwen.
Je komt terecht bij een financieel gezonde en stabiele onderneming, met een aangenaam en plezierig werkklimaat.
Een meer dan competitief salaris aangevuld met diverse extra-legale voordelen (firmawagen, groeps- en hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques, laptop, GSM, …).

MEER INFORMATIE:

Stuur uw CV met motivatiebrief naar svd@addvalue.eu met vermelding van de referentie
SVD- 1800 – Country Manager België.