Europese projectontwikkeling te Antwerpen

BEDRIJF:

Onze cliënt behoort tot de Europese leiders in projectontwikkeling en is voornamelijk actief in stedelijke projecten met als bestemming kantoren, residentieel, leasure en retail.
De groep is in privéhanden en financieel kerngezond.
De cultuur van de groep en de projecten worden gekenmerkt door een erg vooruitstrevende visie inzake duurzaamheid en leefbaarheid. Top-architectuur, autoluwe straten, slimme en fietsvriendelijke omgevingen, groene parken, innovatief energiebeheer, aangenaam hedendaags woon- en leefcomfort in een levendige buurt, het zijn steevast de peilers die elk van de concepten van onze cliënt schragen. Men ontwikkelt geen gebouwen, Men creëert levendige buurten waar je wil wonen, werken en winkelen.
Onze cliënt kan bogen op een indrukwekkende track record van succesvolle realisaties in binnen- en buitenland. De groep is ruim 60 jaar actief maar barst van ideeën.
Het team breidt zich verder uit met een zeer uitdagende job :  URBAN RETAIL SPACE LETTING & SALES MANAGER – EXPERT URBAN RETAIL CONCEPTEN & VASTGOED – MARKETEER EN DEALMAKER.

FUNCTIE EN PROFIEL :

RETAIL IS SPRINGLEVEND
Retail in de 21ste eeuw is nabij, inspirerend innovatief, integreert on- en offline, leeft en beweegt op het ritme van de tijd. Zij geeft buurten een sfeer en identiteit en brengt ze tot leven.
De Urban Retail Space Letting & Sales Manager is eigenlijk een ontwikkelaar van nieuwgebouwde buurten, van hedendaagse wijken, en zijn/haar rol is te doen wat nodig is om er levendige omgevingen van te maken. Hij/zij is gepassioneerd door al de trends in deze sector, bespeelt en creëert ze.
Hij/zij is elke dag in contact met externe partijen (kleine en grote retailers, tussenpersonen en adviseurs, locale overheden van Luik tot De Panne…) om voor elke buurt en elk kantoor- of winkelpand de juiste mix van aanbod te vinden, te realiseren en tot leven te brengen : supermarkt, locale voedings-speciaalzaak, co-workingspace, gezellige concept-store, apotheek, kledingboetiek, kunstgalerij, …
JOUW PROFIEL
OPLEIDING EN ERVARING
– Je hebt een opleiding op academisch niveau of gelijkwaardig; elke bijkomende opleiding (MBA, MRE, …) is een extra-troef.
– Je hebt minstens 10 jaar succesvolle relevante mix van ervaringen als
o  real estate agent en/of
o bedenker van stedelijke ontwikkelingsconcepten en/of
o vastgoedontwikkeling en / of
o shopping-center management en/of
o gespecialiseerde consulting- of marketingcommunicatiebureau’s en / of
o city-marketing en / of
o retail en/of …
PERSOONLIJKE EIGENSCHAPPEN EN COMPETENTIES
– Je hebt een passie voor en een grondige kennis van de retail & vastgoedmarkt, de trends, de actoren, de relevante media, het wetgevend kader etc.
– Je hebt succesvol marketingconcepten uitgedacht, getest, in de markt gezet en verkocht;
– Je hebt een uitgebreid relevant netwerk en een onberispelijke reputatie in de wereld van eigenaren, retailers, tussenpersonen en dienstverleners, locale overheden, andere vastgoedspelers.
– Je bent een dealmaker; de gedrevenheid van een echte ondernemer koppel je aan je visie en kennis en zo maak je van opportuniteiten succesvolle deals voor de lange termijn.
– Je hebt bewezen dat je resultaten kan boeken in een omgeving waar de bronnen van complexiteit divers zijn : sociologische en marktevoluties, technische aspecten, regulatoir kader, financiering, complexe stakeholder-relaties…
– Je bent een goed onderhandelaar en een sterke organisator.
– Je bent sterk cijfermatig, werkt grondig en efficiënt,
– Je bent people minded en een teamplayer.
– Je bent integer, transparant en loyaal.
– Je bent goed tweetalig met een goede kennis van Engels.
– Je bent mobiel over heel Belgë
– Je kan vlot werken met MS Office en andere relevante IT-tools in het werkgebied.

OFFER :

Een sleutelfunctie binnen een financieel sterke, succesvolle internationale onderneming;
– Een functie met veel zelfstandigheid en dat binnen een team van gedreven en enthousiaste collega’s;
– In ruil voor je inzet kan je rekenen op een aantrekkelijk verloningspakket op maat van jouw profiel en ervaring;

CONTACT:

Stuur zo snel als mogelijk jouw CV met motivatiebrief naar sdc@addvalue.eu met vermelding van ‘SDC 2040 – Urban Retail Space Letting & Sales Manager”. Voor meer informatie, contacteer Stefaan DE CLERCQ op +32 495 165 025 (dagelijks 8-20 u). Wij gaan graag met jou aan tafel zitten om jouw ambities verder te bespreken.