Executive career management

Add Value professionaliseert haar assessment en development technieken steeds verder en beroept zich hiervoor steeds op ‘evidence based’ methoden.

Add Value is gecertifieerd om medewerkers te meten, te adviseren én te coachen in hun loopbaanadvies.

De Career Fitness Profiler is een wetenschappelijk onderbouwde online tool (betrouwbaar en valide),  ontwikkeld door TalentLogiQs en de Universiteit van Antwerpen, om een antwoord te verschaffen op de hedendaagse vragen rond de gewijzigde loopbaanrealiteit.

Op basis van deze normatieve vragenlijst gaan wij gedetailleerd in op het individuele loopbaanmanagement van de medewerker.

Specifiek werken we rond drie topics:

  1. Loopbaanfocus, of de mate waarin de medewerker beschikt over een duidelijke loopbaanoriëntatie (inclusief de daaraan verbonden drijfveren en valkuilen),
  2. Loopbaankracht, of de mate waarin de medewerker beschikt over de nodige attitudes en kracht om de eigen loopbaan te sturen,
  3. Loopbaanenergie, of de mate waarin de respondent beschikt over de energie (oa veerkracht) om de loopbaan een stap verder te brengen.

Add Value helpt u in:

  • de organisatie en afname van het meetinstrument,
  • de debrief aan de medeweker, inclusief het nodige loopbaanadvies,
  • het adviseren in een coachingtraject of het zelf uitvoeren ervan, als ondersteuning bij het maken van loopbaankeuzes en het actief managen van de loopbaan van de medewerker.