Antea Group te Gent

Business:

Antea Group is een van de grootste en meest toonaangevende studiebureaus van België met kantoren te Gent, Antwerpen, Hasselt, Leuven en Namen. Antea Group levert duurzame oplossingen voor de omgeving waarin we wonen, werken en onze vrije tijd besteden. Hun werkgebieden staan garant voor een multidisciplinaire aanpak. Zowel overheden, instellingen als bedrijven doen beroep op de uitgebreide know-how van hun gespecialiseerde medewerkers. Antea Group maakt deel uit van een internationaal concern en kijkt dan ook over de grenzen heen.

Door de groei van de opdrachten in een snel evoluerende markt, is Antea Group voor haar team in Gent op zoek naar een bouwkundig projectingenieur.

Function and profile:

In deze boeiende functie zal je meewerken aan het grootscheeps binnenvaartproject Seine-Schelde en krijg je als projectingenieur de verantwoordelijkheid over uiteenlopende projecten. Als projectingenieur sta je zelfstandig in voor de studie en voorbereiding, uitwerking en opvolging van de infrastructuurprojecten. Je bent verantwoordelijk voor een kwalitatieve uitvoering van de toegewezen projecten.
• Studie, ontwerp en begeleiding van de uitvoering van infrastructuurprojecten;
• Je staat in voor de ontwikkeling van concepten, de voorstudie, de technische detailstudies en het opstellen van ramingen, bestekken en meetstaten;
• Je houdt het toezicht op de werfdossiers (plannen, meetstaten, aankopen, vorderingsstaten, werfverslagen, opmetingen, opleveringen);
• Je bent hierbij waakzaam op zowel technisch als budgettair vlak.

PROFIEL:

– Je beschikt over een Master diploma in de ingenieurswetenschappen richting Bouwkunde (Burgerlijk Bouwkundig Ingenieur).
– Je beschikt over relevante werkervaring in ontwerp en/of (opvolging) van (waterbouwkundige) infrastructuurprojecten.
– Organisatietalen met een grote mate van zelfstandigheid, maar ook in staat om samen met het projectteam tot resultaten te komen.
– Je hebt uiteraard een sterk technisch inzicht en denkt probleemoplossend, zonder oog te verliezen voor het beoogde rendement.
– Je moedertaal is Nederlands of je beheerst het zeer goed. Een goede kennis van het Engels is een pluspunt.
– Je hebt kennis van relevante software: office, autocad, …
– Je bent flexibel ingesteld.

Offering:

Een aangename werksfeer in een groeiend bedrijf met veel aandacht voor de vorming en ontwikkeling van zijn medewerkers.
Een duidelijke langetermijnvisie met aandacht voor duurzaamheid en innovatie.
Ruime mate van autonomie en mogelijkheid tot opname van verantwoordelijkheden.
Een innovatief en marktconform verloningspakket (door het Flex Income Plan kan je zelf een deel van je verloningspakket invullen).

CONTACT:

Stuur uw CV met motivatiebrief naar svd@addvalue.eu met vermelding van de referentie
SVD- 215 – Projectingenieur Infrastructuur.

Voor meer informatie, contacteer dhr. Stefan Van Dijck op +32 (0)496 05 89 56.