Inzetten op innovatie? Wie in het team is hiervoor geschikt? En in welke rol?

Add Value helpt organisaties bouwen aan sterke en ‘agile’ innovatieve ‘dream teams’. Onze consultants hanteren het evidence-based platform INNDUCE.me om innovatie-potentieel binnen uw team(s) te identificeren en te ontwikkelen, op een objectieve manier.

INNDUCE.me is een wetenschappelijk onderbouwde online tool (betrouwbaar en valide), die ontwikkeld werd in samenwerking met de Universiteit van Gent (prof. dr. F. Anseel) en Creax (innovation experts), om ‘innovation specialists’ in uw organisatie op een objectieve manier te identificeren en te profileren.

  • Een situationele beoordelingstest (simulatie-test), die 15 cases gelinkt aan innovatie voorlegt (dus geen zelf-evaluatie), 100% online.
  • Meet 20 innovatie-skills en onderscheidt de generalisten van de innovatie-specialisten binnen uw team.
  • Profileert de innovatie-specialisten in drie types (‘ideator’, ‘champion’, ‘implementer’), om zodoende het meest complementaire innovatie-team te kunnen samenstellen.
  • Meet innovatiekennis en –vaardigheden,  de testscores kunnen na verloop van tijd verbeteren door in te zetten op training en leerervaringen.
  • Duurtijd tussen 1u en 1,5u, beschikbaar in diverse talen.