Contacteer Hans De Graef

Bouwwerken De Raedt Ivan is een VCA** gecertificeerde, familiale KMO, actief in de bouwsector binnen algemene bouwwerken, dak- en gevelwerken. De onderneming is geëvolueerd van een regionale speler tot een algemeen bouwbedrijf klasse 6 met een grote expertise in bouwprocessen van a tot z.
Bouwwerken De Raedt leidt een duurzame bedrijfsvisie en investeert continu in haar strategie van groei en toekomstbestendigheid.
In dat kader zoeken wij een TECHNISCH DIRECTEUR.

TAKEN EN VERANTWOORDELIJKHEDEN:

o Je stuurt rechtstreeks of onrechtstreeks via de Project Manager(s) het hele team projectleiders, werfleiders, projectassistenten, arbeiders en vaste onderaannemers aan.
o Je verzekert de projectbewaking van alle projecten op het gebied van financiën en budgetbeheer, planning, resources, timing, kwaliteit en veiligheid en bezoekt regelmatig de werven.
o Je bent verantwoordelijk voor aankoop van onderaanneming en materialen rekening houdend met zowel kwaliteit, timing en brutomarge.
o Je ondersteunt het commerciële team met je technische vaardigheden en kennis.
o Je zorgt voor het dagelijks aansturen, coachen, motiveren, ontwikkelen en beoordelen van je team.
o Je werkt constructief en in team samen met je collega managers: CSO, DFO, PM, HR, QM, Legal en Logistiek en draagt met hen op continue wijze bij aan de verdere ontwikkeling van het bedrijf naar een duurzaam en toekomstgericht bedrijf.

PROFIEL:

o Bouwkundige opleiding met minstens 20 jaar ervaring in de bouw en minstens 3 jaar als manager van een team projectleiders, project assistenten, werfleiders, arbeiders en vaste onderaannemers.
o Bewezen vaardigheden voor het uitvoeren en commercieel beheren van algemene bouwprojecten. Ervaring in bouwprojecten voor openbare besturen is een meerwaarde.
o Bewezen managementvaardigheden in het dagelijks aansturen, coachen, motiveren, evalueren en ontwikkelen van een team.
o Bewezen technische, analytische en interpersoonlijke vaardigheden om projecten efficiënt, kwaliteitsvol, veilig en tijdig uit te voeren.
o Procesmatig denken, gestructureerd en resultaatgericht denken en professionele communicatie maken deel uit van je DNA.

AANBOD:

o Je maakt deel uit van het Management Team in een organisatie waar duurzaamheid, digitalisatie en innovatie een rode draad zijn.
o Je kan in deze positie meewerken aan de strategie van groei en toekomstbestendigheid van de organisatie.
o Een uitstekend en competitief salarispakket mogelijk zowel in dienstverband als in een zelfstandig statuut.

MEER INFORMATIE:

Voor meer informatie, contacteer Hans De Graef op 0475/861545 (8u30 – 20u30 / week-weekend). Of stuur uw
CV met motivatiebrief t.a.v. hdg@addvalue.eu. Add Value behandelt elke reactie binnen de 48 u en discreet.

Contacteer Hans De Graef