Contacteer STEFAN VAN DIJCK

Antea Group gidst haar klanten naar relevante oplossingen voor een steeds veranderende wereld. Als leidend advies- en ingenieursbureau zijn ze gedreven door de complexe maatschappelijke vraagstukken van vandaag en morgen. Antea Group Belgium draait op het enthousiasme van 250 collega’s die werken vanuit kantoren in Antwerpen, Gent, Hasselt, Leuven en Namen – en van thuis uit. Teamwork is de rode draad: geen grenzen, geen hokjes, wel samen streven naar die betere toekomst. Geef jij de wereld van morgen mee vorm?

Door de groei van de opdrachten in een snel evoluerende markt, is Antea Group voor haar team in Gent op zoek naar een bouwkundig projectingenieur.

TAKEN EN VERANTWOORDELIJKHEDEN:

In deze boeiende functie zal je meewerken aan het grootscheeps binnenvaartproject Seine-Schelde en krijg je als projectingenieur de verantwoordelijkheid over uiteenlopende projecten. Als projectingenieur sta je zelfstandig in voor de studie en voorbereiding, uitwerking en opvolging van de infrastructuurprojecten. Je bent verantwoordelijk voor een kwalitatieve uitvoering van de toegewezen projecten.
• Studie, ontwerp en begeleiding van de uitvoering van infrastructuurprojecten;
• Je staat in voor de ontwikkeling van concepten, de voorstudie, de technische detailstudies en het opstellen van ramingen, bestekken en meetstaten;
• Je houdt het toezicht op de werfdossiers (plannen, meetstaten, aankopen, vorderingsstaten, werfverslagen, opmetingen, opleveringen);
• Je bent hierbij waakzaam op zowel technisch als budgettair vlak.

PROFIEL:

– Je beschikt over een Master diploma in de ingenieurswetenschappen richting Bouwkunde (Burgerlijk Bouwkundig Ingenieur).
– Je beschikt over relevante werkervaring in ontwerp en/of (opvolging) van (waterbouwkundige) infrastructuurprojecten.
– Organisatietalent met een grote mate van zelfstandigheid, maar ook in staat om samen met het projectteam tot resultaten te komen.
– Je hebt uiteraard een sterk technisch inzicht en denkt probleemoplossend, zonder oog te verliezen voor het beoogde rendement.
– Je moedertaal is Nederlands of je beheerst het zeer goed. Een goede kennis van het Engels en/of Engels is een pluspunt.
– Je hebt kennis van relevante software: office, autocad, …
– Je bent flexibel ingesteld.

AANBOD:

Antea Group gelooft in het creëren van carrièremogelijkheden. Geleid door een cultuur van empowerment, high performance en samenwerking, moedigen ze hun mensen aan om een actieve rol te spelen in hun ontwikkeling en trots te zijn op hun prestaties.
Antea Group biedt een boeiende en aangename werkomgeving waarin kennis ontwikkelen en innoveren hoog in het vaandel staat. Men hecht veel belang aan ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, eigen initiatief en verantwoordelijkheid.
Antea Group beschikt over een ruime waaier aan opleidingen waarbij ze inzetten op jouw talenten.
Een gezonde work-life balans is voor hen essentieel, wat zich vertaalt in glijdende werkuren en flexwerk. Verder bieden ze een aantrekkelijk verloning aangevuld met extralegale voordelen.

MEER INFORMATIE:

Stuur uw CV met motivatiebrief naar svd@addvalue.eu met vermelding van de referentie
SVD- 2336 – Projectingenieur Infrastructuur.

Voor meer informatie, contacteer dhr. Stefan Van Dijck op +32 (0)496 05 89 56.

Contacteer Stefan Van Dijck