Business:

Sibomat NV, opgericht in 1979, is de Belgische marktleider in de bouw van houtskeletwoningen voor de particuliere markt. Het hoofdkantoor is gevestigd in Zulte (Oost-Vlaanderen). Sibomat beschikt over een bijhuis in Zandhoven (provincie Antwerpen) en over diverse kijkwoningen verspreid over Vlaanderen en Wallonië.
Daarnaast realiseert Sibomat constructies in hout voor specifieke projecten, zoals het leveren en plaatsen van houtskeletgevels voor appartementen en kantoorgebouwen.
Sibomat is actief op quasi het volledig Belgische grondgebied. Sibomat telt een 70-tal medewerkers en heeft in 2018 een omzet gerealiseerd van om en bij de 39 miljoen euro.
De sterke energieprestaties en het ecologische karakter van houtskeletbouw, de hoge klantentevredenheid en een sterke procesmatige aanpak van het bouwproces zijn belangrijke pijlers van het succes van Sibomat. Als onderneming behorende tot de groep Matexi, kan zij bogen op een bijzonder stevige financiële structuur.
Voor de bouw van de woningen zijn we op zoek naar een “PROJECTLEIDER – Voor de Waalse regio”.

Function and profile:

FUNCTIE

– Je staat in voor de opvolging van diverse werven in de woningbouw, voornamelijk in Waals-Brabant, Namen, Luik en een deel van Henegouwen.
– Je bekomt van het studiebureau en de interne projectleiders een uitvoeringsdossier.
– Je bent hét aanspreekpunt voor de klant zodra de werken in uitvoering gaan. Je hebt met de klant regelmatig overleg op de bouwplaats.
– Je coördineert met de planningsafdeling de onderaannemers voor de afwerking van de woning.
– Je superviseert de activiteiten van de onderaannemers en controleert de kwaliteit van de uitvoering.
– Je biedt zo nodig technische ondersteuning aan de uitvoerders en biedt oplossingen voor mogelijke uitvoeringsaspecten.
– Je kijkt toe op het naleven van de veiligheidsvoorschriften tijdens de uitvoering.
– Je volgt de werf ook administratief op: je maakt werfverslagen, geeft instructies aan de onderaannemers, … je staat hierbij in voortdurend contact met de interne projectleider en de verantwoordelijke voor de planning.
– Je neemt de verantwoordelijkheid voor de goede uitvoering van de werken en dit tot en met de voorlopige oplevering.
– Je blijft het aanspreekpunt voor de klant tot aan de definitieve oplevering en coördineert met de dienst nazorg eventuele interventies na de voorlopige oplevering.
– Je helpt mee bij het vinden van nieuwe onderaannemers in de regio.

PROFIEL

– Je hebt een hogere opleiding genoten: bachelor of master bouwkunde. Je hebt bij voorkeur al ervaring met woningbouw (houtskeletbouw).
– Je drukt je vlot en perfect uit in de beide landstalen, mondeling en schriftelijk.
– Je straalt vertrouwen en rust uit in je communicatie met de klant.
– Je hebt een sterke persoonlijkheid om leiding te geven aan onderaannemers op de werf.
– Je bent flexibel en vlot bereikbaar.
– Je bent klantgericht, commercieel en assertief.
– Je hebt een goede kennis van de MS-Office toepassingen.
– Je bent in staat zelfstandig te werken met een zeer hoge graad van verantwoordelijkheidszin.
– Je woont bij voorkeur in de regio Vlaams- of Waals-Brabant.

Offering:

Deze functie van projectleider geeft je bij Sibomat de kans om jezelf te ontwikkelen in een groeiende onderneming. Je komt terecht in een schitterende werkomgeving met aangename werkcollega’s. Het spreekt voor zich dat voor dergelijke functie ook een passend salarispakket wordt voorzien.

CONTACT:

Stuur uw cv met motivatiebrief naar info@addvalue.eu en vermeld referentie
1923– PR – Projectleider.
Voor meer informatie, contacteer Philip Rosseel op +32 475 75 87 96 of pr@addvalue.eu (elke werkdag tussen 08u30 en 21u30 of weekend vanaf 10u00)