Equity Fund Management company

Onze klant is een onafhankelijke Belgische beheerder van aandelenfondsen en belegt in aandelen wereldwijd. Als pionier op het vlak van kwantitatief beheer, worden de aandelenfondsen ondersteund door een reeks zelf ontwikkelde modellen en technieken, die dagelijks de binnenkomende koers- en winstinformatie over alle regio’s en sectoren in real-time opvolgen. Door het kwantitatief model kan op die manier het eigen fondsenbeheer zich focussen op waardering en onderliggende winst.
Haar aandelenfondsen duiken met de regelmaat van de klok op in allerlei rangschikkingen, en kregen al van bij aanvang de nodige ‘awards’, omdat het op lange termijn alle andere wereldaandelen-fondsen achter zich laat. Onze klant is vandaag op zoek naar een Sales & Marketing Associate
5-10 jaar sectorervaring – Hybrid working – Deeltijds ritme bespreekbaar.

TAKEN EN VERANTWOORDELIJKHEDEN:

• Je komt terecht in een kleine ‘brainpower’ organisatie, en je wordt omringd door fondsenbeheerders, met wie je de commerciële strategie verder ontwikkelt, en een operational/compliance manager. Dit vraagt de nodige vaardigheden in zelfsturing en zelforganisatie.
• Hoewel de fondsen ontwikkeld worden door de beheerders, neem jij de lead in de ontwikkeling van de hele commerciële keten en de ‘go to market’ strategie, en denk je mee na over de beste sales- en meest efficiënte marketingbenaderingen.
• Je beschikt daarom over de moderne PC kantoor vaardigheden, maar je hebt vooral digitale interesse en vaardigheden om marketingbenaderingen te optimaliseren.
• Je waarborgt en versterkt de aanwezigheid op de relevante online beleggingsplatformen.
• Je verzorgt de verkoop en relatiemanagement zowel naar rechtstreekse als vooral naar intermediaire kanalen zoals enerzijds ‘high net worth individuals’ (private / personal banking klanten) en anderzijds ‘family offices’, banken / verzekeraars, grotere makelaars(netwerken) en onafhankelijke vermogensbeheerders. Je voelt je comfortabel met zowel online als ‘live’ klantencontacten.
• Je onderzoekt de relevantie en haalbaarheid van klantenevents en info-sessies, en neemt hierin een trekkersrol.
• Je werkt de relaties met externe financiële agenten uit, met wie je (commerciële) procesverbeteringen uitwerkt. Je voorziet hen in administratieve ondersteuning en aansturing. Intern word je ondersteund op vlak van rapportering, documentering, ‘legal&compliance’, …

PROFIEL:

• Je bent intelligent en je kan door je abstract denken in de nodige ‘brainpower’ voorzien bij commerciële contacten, die over financieel doorgedreven kennis beschikken.
• Je beschikt over een universitaire (of gelijkwaardige) opleiding, of je kan minstens de nodige ervaring voorleggen.
• Kennis van en ervaring in de fondsenindustrie is zeer wenselijk.
• Je moedertaal is het Nederlands en je beheerst de talen Frans en Engels voldoende.

AANBOD:

• Hybride werkomgeving, met mogelijkheid gebruik te maken van de zeer aangename kantoren met zicht op Brussel Centraal (op 100 m van het station).
• Voltijds of deeltijds (minstens 3/5) werkritme bespreekbaar.

MEER INFORMATIE:

Stuur uw cv met motivatiebrief naar ej@addvalue.eu.
Voor meer informatie, contacteer Erwin Jacquemyns op +32 475 61 21 39 (week / weekend).