Contacteer Hans De Graef

Onze klant SICK is een toonaangevende wereldspeler in industriële automatisering. SICK België (gevestigd in Asse-Zellik) maakt deel uit van de Belgische top 10 in automatisering en is sterk gewapend voor de nieuwste uitdagingen in automatisering.
SICK creëert innovatieve sensoren en sensoroplossingen voor zeer uiteenlopende markten en toepassingen.
SICK stelt drie zaken voorop: expertise, service en oplossingsgerichtheid; op deze basis wil SICK zijn klanten volop ondersteunen om blijvend succes te boeken.
Om het In Side Sales Team te versterken is SICK op zoek naar een “INSIDE SALES ENGINEER”.

TAKEN EN VERANTWOORDELIJKHEDEN:

o Als Inside Sales Engineer ben je medeverantwoordelijk voor de groei en omzet van Sick België.
o Je werkt in een team van 5 gemotiveerde medewerkers. In veel gevallen ben je het eerste aanspreekpunt voor onze klanten, dus klantgerichtheid is een topprioriteit.
o Je onderhoudt een goede commerciële relatie met bestaande klanten, je prospecteert nieuwe klanten en bent in staat hun behoeften te vertalen naar een passende oplossing.
o Daarnaast bied je ook eersteklas technische ondersteuning aan onze klanten en prospects.

PROFIEL:

o Je bent in het bezit van een diploma in elektromechanica, elektronica, automatiseringstechnologie of gelijkwaardig door ervaring.
o Je bent gedreven door verkoop en telefonisch prospectie en hebt bij voorkeur een eerste werkervaring van min. 2 jaar in inside sales.
o Dankzij je commerciële dynamiek kan je zonder problemen aanbiedingen omzetten in bestellingen.
o Je bent een teamspeler en durft initiatief nemen.
o Je spreekt goed Nederlands, Frans en Engels (of bent bereid om te investeren in taalopleiding).
o Je hebt een “YES WE CAN” mentaliteit.

AANBOD:

o Een gevarieerde en boeiende positie in een ambitieus groeibedrijf met sterke principes van eerlijkheid, loyaliteit en inzet. Als de innovatieve nummer 1 sensorproducent van de wereld heeft Sick je veel te bieden.
o Je komt terecht in een omgeving waar “fun at work” en work-life balance een realiteit zijn.
o Je blijft jezelf echt ontwikkelen en dat is niet zomaar een belofte. Via de Sick Intelligence Academy heb je toegang tot ruim 4500 trainingen, duizenden mogelijkheden dus voor persoonlijke groei.
O Je maakt deel uit van een hecht team. Met bijna 60 collega’s is Sick België compact genoeg om elkaar te kennen. Dat maakt het samenwerken gemakkelijk. Je werkt ook internationaal samen met tal van collega’s binnen de cluster Zuid-West Europa. De ervaring leert dat dit bijzonder inspirerend werkt.
o Een competitief salarispakket met uitgebreide extralegale voordelen.

MEER INFORMATIE:

Voor meer informatie, contacteer Hans De Graef op 0475/861545 (8u30 – 20u30 / week-weekend). Of stuur uw CV met motivatiebrief t.a.v. hdg@addvalue.eu. Add Value behandelt elke reactie binnen de 48 u en discreet.

Contacteer Hans De Graef